Om automatisk anvendelse af anbefalinger

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet for indstillinger Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

Du kan nu anvende anbefalinger automatisk på din konto. Når du aktiverer "Få anbefalinger anvendt automatisk", anvendes anbefalingerne regelmæssigt. Det er altid dig, der bestemmer, så du kan se, hvilke anbefalinger der køres på en given dag via køen på hovedsiden "Anbefalinger". Herfra kan du gennemgå oplysningerne om anbefalinger og afvise anbefalinger, der ikke passer til dine annonceringsmål.

I kortvisning på kontoniveau finder du køen nederst på siden "Anbefalinger".

Kø med anbefalinger til automatisk anvendelse – kortvisning

Du kan enten vælge et helt sæt anbefalinger fra foruddefinerede "pakker" ("Vedligehold dine annoncer" eller "Skab vækst i din virksomhed") eller vælge anbefalinger inden for hver kategori manuelt.

Automatisk anvendelse af anbefalinger medfører ikke nogen forhøjelse af dit budget, så bliv ved med at gennemgå oplysningerne på siden "Anbefalinger" for at sikre dig, at effektiviteten ikke begrænses af budgettet. Denne funktion kan til enhver tid slås til eller fra ved at opdatere indstillingerne for automatisk anvendelse.

Bemærk! Anbefalinger kan med tiden blive ændret for at tilpasse sig de bedste fremgangsmåder vedrørende Google Ads, så du kan maksimere effektiviteten. Vend tilbage til denne side med jævne mellemrum for at informere dig om, hvilke anbefalinger der er tilgængelige, og hvordan de fungerer.

Sådan fungerer det

Du kan anvende anbefalinger automatisk via den øverste bjælke i sektionen "Anbefalinger". Der kan du vælge, hvilke anbefalinger der skal anvendes automatisk.

Hvilke typer anbefalinger kan du vælge at få anvendt automatisk?

I øjeblikket er det kun bestemte typer anbefalinger, du kan vælge at få anvendt automatisk. Du kan se hele listen over anbefalingstyper under de forskellige typer anbefalinger.

Bemærk!

• Anbefalinger kan kun blive anvendt automatisk på kontoniveau.
  • Anbefalinger anvendes kun, når de er relevante. Det er derfor muligt, at nogle anbefalinger ofte bliver anvendt automatisk, mens andre aldrig bliver anvendt automatisk.
  • På fanen "Historik" kan du se en oversigt over de anbefalinger, der er anvendt for nylig. Du kan også gå til siden "Ændringshistorik" for at se eller opdatere de individuelle anbefalinger, der er anvendt.

Annoncer og aktiver

Anbefalinger af typen "Annoncer og aktiver" hjælper dig med at justere dine annoncer, oprette nye annoncer, vise dine bedste annoncer oftest og ordne dine annoncer i bedre annoncegrupper. Især anbefalingstyper med relation til aktiver er med til at sikre, at dine annoncer er så effektive som muligt, og disse anbefalingstyper kan også forbedre annoncernes klikrate.

• Tilføj responsive søgeannoncer. Aktiver til overskrift og beskrivelseslinjer kommer fra dit eksisterende indhold, herunder din annonces endelige webadresse eller aktiver i samme annoncegruppe. Du kan styre, hvor individuelle overskrifter og beskrivelser bliver vist i din annonce, ved at fastgøre dem til bestemte positioner. Få flere oplysninger om responsive søgeannoncer.
  • Optimer dine responsive søgeannoncer. Aktiver til overskrift og beskrivelseslinjer kommer fra dit eksisterende indhold, herunder din annonces endelige webadresse eller aktiver i samme annoncegruppe. Dine præferencer for fastgjorte aktiver respekteres. Få flere oplysninger om responsive søgeannoncer.
  • Tilføj dynamiske søgeannoncer.
  • Brug optimeret annoncerotation.

Budgivning

Du kan bruge anbefalinger af typen "Budgivning" som hjælp til at finde den rette budstrategi, så du kan nå dine forretningsmål. Du kan også bruge dem til at sikre dig, at dine kampagner ikke begrænses af budgettet.

• Juster dine CPA-mål
  • Juster dine ROAS-mål
  • Brug budstrategien "Maksimér antal klik" for at opnå større effektivitet
  • Brug budstrategien "Maksimér antal konverteringer" for at opnå større effektivitet
  • Brug budgivning baseret på mål-CPA for at opnå større effektivitet
  • Brug budgivning baseret på måleksponeringsandel for at opnå større effektivitet
  • Brug budgivning baseret på mål-ROAS for at opnå større effektivitet
  • Butiksbesøg med budmulighed
  • Maksimér konverteringsværdi
  • Angiv mål-CPA
  • Angiv mål-ROAS
  • Angiv et budstrategimål
  • Tilføj butiksbesøg som standardmål på kontoniveau

Søgeord og målretning

Du kan bruge anbefalinger af typen "Søgeord og målretning" som en hjælp til at nå ud til flere personer, der er interesserede i det, du tilbyder.

• Tilføj målgrupper
  • Tilføj målgruppesegmenter til rapportering
  • Tilføj bredt matchende søgeord
  • Tilføj dynamiske søgeannoncer. Aktiver til overskrift stammer fra indholdet på dit website
  • Tilføj søgeord
  • Tilføj søgeord (Smart Bidding)
  • Butiksbesøg med budmulighed
  • Udvid din rækkevidde med Google-søgepartnere
  • Fjern overflødige søgeord
  • Fjern søgeord, der ikke fører til annoncevisninger
  • Fjern indbyrdes modstridende negative søgeord
  • Brug målretningsudvidelse
  • Brug displayudvidelse

Bemærk! Budgetforøgelse omfatter ikke denne gentagelse af anbefalinger, der anvendes automatisk.

Måling

• Opgrader din konverteringssporing.

Vi anbefaler, at du ekskluderer søgetermer fra dine kampagner ved at tilføje negative søgeord på kontoniveau. Du kan tilføje negative søgeord på tværs af dine kampagner via en Google Ads-managerkonto eller en individuel konto. Det gør det lettere for dig at fokusere på de søgeord, som potentielle kunder bruger.

Hvis du bruger dynamisk indsættelse af søgeord, kan de søgetermer, der ikke er inkluderet som negative søgeord, blive vist i din annoncetekst. Hvis du har aktiveret automatisk anvendelse af anbefalingen "Tilføj søgeord" og bruger dynamisk indsættelse af søgeord, bliver søgeordene ikke automatisk anvendt i de annoncegrupper, hvor der bruges dynamisk indsættelse af søgeord. Få flere oplysninger om negative søgeord

Tidsplan og anbefalingskø

Når du aktiverer automatisk anvendelse af anbefalinger, tjekker vi dagligt, hvilke anbefalinger der er kvalificerede til at blive anvendt på dine vegne. Du kan se, hvilke anbefalinger du har tilvalgt, på fanen "Administrer" eller "Historik". Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer de anbefalinger, du har tilvalgt automatisk anvendelse af.

Du kan også nemt finde de anbefalinger, der bliver anvendt automatisk, via tabelvisningen med anbefalinger.

Kø med anbefalinger til automatisk anvendelse – tabelvisning