Om automatisk anvendelse af anbefalinger

Nu kan du vælge at få udvalgte anbefalinger anvendt automatisk på din konto, så du kan spare tid og muligvis øge kontoeffektiviteten. Automatisk anvendelse af anbefalinger øger ikke dit budget. Så gennemgå fortsat siden Anbefalinger for at sikre, at effektiviteten ikke begrænses af budgettet. Denne funktion kan til enhver tid slås til eller fra ved at opdatere indstillingerne for automatisk anvendelse.

Bemærk! Annonceforslag er en separat funktion. Få flere oplysninger om annonceforslag

Sådan fungerer det

Via den øverste bjælke i sektionen Anbefalinger kan du vælge, hvilke anbefalinger der skal anvendes automatisk.

Hvilke typer anbefalinger kan du vælge at få anvendt automatisk?

I øjeblikket er det kun bestemte typer anbefalinger, du kan vælge at få anvendt automatisk. Du kan se hele listen over anbefalingstyper under De forskellige typer anbefalinger.

Bemærk!

• Anbefalinger kan kun blive anvendt automatisk på kontoniveau.
  • Anbefalinger anvendes kun, når de er relevante. Det er derfor muligt, at nogle anbefalinger ofte bliver anvendt automatisk, mens andre aldrig bliver anvendt automatisk.

Annoncer og udvidelser

Anbefalinger i forbindelse med "Annoncer og udvidelser" hjælper dig med at justere dine annoncer, oprette nye annoncer, vise dine bedste annoncer oftest og organisere dine annoncer i bedre annoncegrupper. Især anbefalingstyper med relation til udvidelser er med til at sikre, at dine annoncer er så effektive som muligt, og disse anbefalingstyper kan også forbedre annoncernes klikrate.

• Tilføj responsive søgeannoncer
  • Brug optimeret annoncerotation

Budgivning og budgetter

Du kan bruge anbefalinger af typen "Budgivning og budgetter" som en hjælp til at finde den rette budstrategi, så du kan nå dine forretningsmæssige mål. Du kan også bruge dem til at sikre dig, at dine kampagner ikke begrænses af budgettet.

• Juster dine CPA-mål
  • Juster dine ROAS-mål
  • Gør budgivningen mere effektiv med Udvidet CPC
  • Brug budstrategien "Maksimér antal klik" for at opnå større effektivitet
  • Brug budstrategien "Maksimér antal konverteringer" for at opnå større effektivitet
  • Brug budgivning baseret på mål-CPA for at opnå større effektivitet
  • Brug budgivning baseret på måleksponeringsandel for at opnå større effektivitet
  • Brug budgivning baseret på mål-ROAS for at opnå større effektivitet
  • Angiv mål-CPA
  • Angiv et budstrategimål

Søgeord og målretning

Du kan bruge anbefalinger af typen "Søgeord og målretning" som en hjælp til at nå ud til flere personer, der er interesserede i det, du tilbyder.

• Tilføj målgrupper
  • Øg din rækkevidde via Google-søgepartnere
  • Fjern søgeordsdubletter
  • Fjern søgeord, der ikke fører til annoncevisninger
  • Tilføj dynamiske søgeannoncer
  • Tilføj søgeord
  • Fjern indbyrdes modstridende negative søgeord
  • Brug målretningsudvidelse
Vi anbefaler, at du ekskluderer søgetermer fra dine kampagner ved at tilføje negative søgeord på kontoniveau. Det gør det lettere for dig at fokusere på de søgeord, som potentielle kunder bruger. Hvis du bruger dynamisk søgeordsindsættelse, kan søgetermerne blive vist i din annoncetekst, hvis de ikke er inkluderet som negative søgeord. Få flere oplysninger om negative søgeord

Tidsplan og anbefalingskø

Når du tilvælger automatisk anvendelse af anbefalinger, tjekker vi dagligt, hvilke anbefalinger der er kvalificerede til at blive anvendt på dine vegne. På fanen "Administrer" eller "Historik" kan du se, hvilke anbefalinger du har tilvalgt. Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer de anbefalinger, du har tilvalgt automatisk anvendelse af

Du kan også nemt se de anbefalinger, der bliver anvendt automatisk, via tabelvisningen med anbefalinger.

Kø med anbefalinger til automatisk anvendelse – tabelvisning