Automaattisesti hyödynnettävien suositusten hallinnointi

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit hallinnoida automaattisesti hyödynnettäviä suosituksia. Lue lisää suositusten hyödyntämisestä automaattisesti

Automaattisesti hyödynnettävien suositusten valitseminen

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa vasemman sivuvalikon Yleiskatsaus-kohdasta Suositukset.
  3. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Ota käyttöön automaattisesti.
  4. Valitse, mitkä suositukset haluat hyödyntää kussakin kategoriassa. Viemällä hiiren suosituksen päälle näet lisätietoja siitä, mitä etuja sen hyödyntämisestä on.
  5. Klikkaa Tallenna kunkin kategorian kohdalla.

Hyödynnettävien suositusten katsominen

Kun olet valinnut suosituksen hyödyntämisen automaattisesti, voit seurata Suositukset-sivun Historia-välilehdeltä, mitä suosituksia hyödynnetään.

Näet myös, miten monta kertaa kyseinen suositus on hyödynnetty viime viikon aikana, milloin se on hyödynnetty edellisen kerran ja milloin olet valinnut sen ensimmäisen kerran.

Suosituksen automaattisen hyödyntämisen lopettaminen

Voit milloin tahansa lopettaa suosituksen hyödyntämisen automaattisesti jommaltakummalta seuraavalta välilehdeltä:

Hallinnoi-välilehti

1. Poista sen suosituksen valintaruudun valinta, jonka hyödyntämisen haluat lopettaa.
  2. Klikkaa Tallenna.

Historia-välilehti

1. Klikkaa suositusta, jonka hyödyntämisen haluat lopettaa.
  2. Valitse Poista käytöstä.
  3. Näet vahvistusviestin. Klikkaa Vahvista.
  4. Näet punaisen pisteen kaikkien niiden suositusten vieressä, joita ei enää hyödynnetä automaattisesti.