Tietoja Videokampanjan tavoitteista

Tuotteen ja brändin harkintaan keskittyvien Videokampanjoiden mainokset näkyvät nyt sekä YouTube-video‑ että YouTube-hakuverkostossa. Näin voit laajentaa tavoittavuutta ja saada potentiaalisia asiakkaita.

Kun luot Google Adsissa Videokampanjan, valitset ensin kampanjatavoitteen. Se kertoo, mitä haluat ensisijaisesti saavuttaa kampanjallasi, esimerkiksi myyntiä tai liikennettä verkkosivustolle.

Tässä artikkelissa kerrotaan Videokampanjan tavoitteista ja siitä, mitkä kampanjan alatyypit, mainosmuodot, mainosverkostot ja hintatarjousstrategiat ovat käytettävissä kunkin tavoitteen kanssa.

Kampanjan optimointi sen luomisen aikana

Kun luot kampanjaa, saatat saada ilmoituksia valintojesi perusteella. Voit esimerkiksi saada tietoa ongelmista, jotka voivat heikentää kampanjan tuloksia tai olla niin merkittäviä, että ne estävät kampanjan julkaisemisen.

Kampanjaa luodessasi näet navigointivalikon, josta voit seurata edistymistäsi. Valikko myös nostaa esiin asioita, joihin kannattaa kiinnittää huomiota. Siirtymällä navigointivalikon vaiheesta toiseen voit tarkistaa helposti mahdollisia kohdistamiseen, hintatarjouksiin, budjettiin tai muihin kampanja-asetuksiin liittyviä ongelmia ja ratkaista niitä. Katso, miten voit luoda toimivan kampanjan.

Videokampanjan tavoitteet

Kampanjaa luodessasi voit valita jonkin näistä tavoitteista:

Kuva videokampanjan tavoitteista Google Adsissa

Jos sinulla ei ole mielessä tiettyä tavoitetta, voit valita myös "Luo kampanja ilman tavoitekohtaista opastusta". Lue lisää kampanjatavoitteista.

Videokampanjan alatyypit

Valittuasi tavoitteen voit valita kampanjan alatyypin. Alatyyppi määrittää, miten haluat tavoittaa katsojia, missä kampanja näkyy ja mitä mainosmuotoja kampanjassa voi käyttää.

Myynti / Liidit / Liikenne verkkosivustolle

• Lisää konversioita: Edistä haluamaasi toimintaa ja konversioita sivustollasi. Tunnetaan myös nimellä Aktivoiva videokampanja.

Tuotteen ja brändin harkinta

• Kerrytä katselukertoja: Kannusta katsojia tutustumaan brändiisi käyttämällä aktivoivia mainoksia.
  • Mainossarja: Kerro tuotteesi tai brändisi tarina käyttämällä mainoksia, jotka näkyvät yksittäiselle katsojalle tietyssä järjestyksessä.

Bränditietoisuus ja tavoittavuus

Videokampanjan mainosverkostot ja mainosmuodot

Valitsemasi kampanjatavoite ja kampanjan alatyyppi määrittävät, missä mainosverkostoissa mainoksesi voivat näkyä ja mitä mainosmuotoja kampanjassa voi käyttää.

Mainosverkostot

Mainosverkostot ovat paikkoja, joissa mainoksesi voivat näkyä. Videomainokset voivat näkyä seuraavissa paikoissa:

• YouTube
  • Display-verkoston sivustot ja sovellukset (tunnetaan myös nimellä Googlen videokumppanit)
  • Google TV
YouTube Videos icon Video partners on Display Network icon Google TV icon
YouTube Videokumppanit
Display-verkostossa
Google TV

Mainosmuodot

Mainosmuodot määräävät, miltä mainoksesi näyttävät ja miten ne toimivat katsomisen aikana. Lue lisää videomainosmuodoista.

Skippable in-stream icon Non-skippable in-stream icon Bumper icon Video discovery icon Outstream icon
Ohitettava In-Stream Ei‑ohitettava In-Stream Puskuri In‑Feed‑video Outstream

Tavoitteiden vertaaminen

Alla olevia osioita laajentamalla voit katsoa, mitkä kampanjan alatyypit, mainosverkostot, mainosmuodot ja hintatarjousstrategiat ovat käytettävissä kunkin tavoitteen kanssa.

Myynti / Liidit / Liikenne verkkosivustolle

Lisää konversioita

Verkostot

YouTube Videos icon Video partners on Display Network icon

(Kaikki verkostot ovat automaattisesti valittuna.)

Mainosmuodot Skippable in-stream icon
Hintatarjousstrategiat

Aseta hintatarjoukset konversiokohtaisen hinnan perusteella (CPA-tavoite).

Käytä automaattista hintatarjousstrategiaa, jossa hintatarjoukset asetetaan siten, että saat kampanjallesi mahdollisimman paljon konversioita koko budjetillasi (Konversiomäärän maksimointi).

Tuotteen ja brändin harkinta

Kerrytä katselukertoja (aiemmin "Vaikuttaminen harkintavaiheessa")

Verkostot

YouTube Videos icon Video partners on Display Network icon

(YouTube ja YouTube-videokumppanit ovat automaattisesti valittuna.)

Mainosmuodot Skippable in-stream icon Video discovery icon
Hintatarjousstrategiat Aseta hintatarjoukset videon katselukerroille tai videointeraktioille (Korkein katselukertakohtainen hinta).

Mainossarja

Verkostot

YouTube Videos icon

(YouTube on automaattisesti valittuna.)

Mainosmuodot Skippable in-stream iconNon-skippable in-stream iconVideo discovery icon
Hintatarjousstrategiat

Aseta hintatarjoukset tuhannen impression hinnan perusteella (Tuhannen impression hintatavoite).

Aseta hintatarjoukset videon katselukerroille tai videointeraktioille (Korkein katselukertakohtainen hinta).

Bränditietoisuus ja tavoittavuus

Video – Reach ‑kampanjat

Verkostot

YouTube Videos iconGoogle TV icon

(YouTube ja Google TV ovat automaattisesti valittuna.)

YouTube Videos icon

(YouTube on automaattisesti valittuna.)

Mainosmuodot Tehokas tavoittavuus

Skippable in-stream iconBumper icon
Ei-ohitettava In-Stream

Non-skippable in-stream icon

Näyttötiheystavoite

Skippable in-stream iconNon-skippable in-stream iconBumper icon

Hintatarjousstrategiat Aseta hintatarjoukset tuhannen impression hinnan perusteella (Tuhannen impression hintatavoite).

Mainossarja

Verkostot

YouTube Videos icon

(YouTube on automaattisesti valittuna.)

Mainosmuodot Skippable in-stream iconNon-skippable in-stream iconVideo discovery icon
Hintatarjousstrategiat

Aseta hintatarjoukset tuhannen impression hinnan perusteella (Tuhannen impression hintatavoite).

Aseta hintatarjoukset videon katselukerroille tai videointeraktioille (Korkein katselukertakohtainen hinta).