Opnå bedre resultater i dine Smart Bidding-kampagner med bredt match

Bredt matchende søgeord fungerer særligt godt i kombination med Smart Bidding-strategier, heriblandt "Maksimér antal konverteringer", "Maksimér konverteringsværdi", mål-CPA og mål-ROAS. Smart Bidding bruger maskinlæring til at optimere til konverteringer eller konverteringsværdi på hver eneste auktion – en funktion, der kaldes "auktionsbudgivning i realtid".

Når du parrer Smart Bidding med bredt match, er der ingen grund til at segmentere efter matchtype for at booste optimeringen. Budgivningssystemet angiver et bud for hver enkelt auktion for hver forespørgsel og hæver eller sænker buddet, alt efter hvor effektivt forespørgslen sandsynligvis klarer sig. Bredt matchende søgeord giver algoritmerne mulighed for at lære hurtigere og finde flere auktioner, der kan hjælpe dig med at nå dine vækstmål.

Skaler nemt bredt match med Google Ads-anbefalinger

En animation, der viser forskellene mellem matchtyperne sætningsmatch + eksakt match og bredt match

Bemærk! Anbefalinger til bredt match kan anvendes på kampagner med manuelle budstrategier, anbefaler på det kraftigste, at du kun bruger disse anbefalinger på kampagner, der bruger Smart Bidding-strategier, da det sikrer optimal effektivitet.

Som en hjælp til at få dine kampagner til at generere mere trafik og sikre, at du når dine effektivitetsmål, får du en anbefaling fra Google Ads om at ændre dine søgeord til bredt match i Smart Bidding-kampagner. I gennemsnit oplever de annoncører, der ændrer deres søgeord til bredt match, ca. 25 % flere konverteringer (i kampagner med mål-CPA) og ca. 12 % højere konverteringsværdi (i kampagner med mål-ROAS), samtidig med at målene nås.¹

Nye budgetforslag, når du anbefalinger til bredt match

Der kræves muligvis et større budget for at sikre, at du kan nå de resultater, der fremhæves i anbefalingen. Kolonnen "Nyt budget" indeholder det anbefalede budget, der er nødvendigt for at opfylde disse ugentlige estimater, fordi du kan målrette mod yderligere relevant trafik, der matcher målet for din kampagne.

Klik på Anvend for at acceptere det nye budgetforslag til din anbefalinger til bredt match. Hvis du vil beholde dit nuværende budget for den kampagne, du anvender anbefalinger til bredt match på, skal du vælge blyantikonet Rediger ud for kampagnenavnet og derefter vælge "Behold samme budget" og klikke på Anvend.

Kriterier for kvalifikation til anbefalingen

• Kampagnen bruger en af følgende Smart Bidding-strategier: Maksimér antal konverteringer, Maksimér konverteringsværdi, Mål-CPA eller Mål-ROAS
  • Der er aktive søgeord i kampagnen, og disse søgeord bruges ikke som bredt match andre steder i kampagnen
  • Effektivitetsestimaterne angiver den potentielle stigning i antallet af konverteringer, der kan opnås, hvis foreslåede søgeord ændres til bredt match

Sådan fungerer anbefalingen

De foreslåede søgeord i kampagnen fjernes og erstattes af bredt matchende versioner af søgeordene. Du kan stadig se historiske statistikker for de fjernede søgeord.

Her er f.eks. en før og efter visning af aktive søgeord i en eksempelkampagne:

Kampagnesøgeord før Kampagnesøgeord efter
"certificering som blikkenslager" certificering som blikkenslager
+blikkenslager +tilbud blikkenslager tilbud
"kurser for blikkenslagere" kurser for blikkenslagere

¹ Interne Google-data, september 2020