Hoe bieden werkt voor Lokale diensten-advertenties

Een bod is het hoogste bedrag dat u bereid bent te betalen voor een lead. Wanneer soortgelijke lokale bedrijven op hetzelfde bod bieden, bepalen deze biedingen hoeveel de lead waard is. U betaalt alleen wanneer een lead wordt gegenereerd.

Door te bieden op leads, kunt u uw advertentierangschikking verhogen, waardoor u meer klanten kunt binnenhalen. Maar de kwaliteit is nog steeds belangrijk, waaronder reactiekwaliteit en reviews. Meer informatie over advertentierangschikking.

Biedmodi

• Leads maximaliseren (aanbevolen): Laat Google uw bod instellen, zodat u zo veel mogelijk leads genereert met uw budget. We raden aan een minimumbudget voor 10 leads per week in te stellen voor optimale resultaten.
Opmerking: Het duurt ongeveer 2 weken voordat u nauwkeurige resultaten ziet omdat het model zich aanpast en meer over uw bedrijf leert.
  • Max. per lead instellen: Stel handmatig uw eigen bod in, wat het hoogste bedrag is dat u voor een lead wilt betalen.

Een bod toevoegen

1. Log in op uw lead-inbox voor Lokale diensten.
  2. Klik bovenaan op het menu-icoon .
  3. Klik op Profiel en budget.
  4. Klik rechtsboven in het gedeelte Budget op het bewerkingsicoon Bewerken.
  5. Kies hoe u wilt bieden. Klik op Volgende.
  6. Stel uw budget in.
  7. Klik op Opslaan.

Wekelijkse leaddoelen

Uw wekelijkse leaddoel is het aantal leads dat u per week kunt ontvangen. Dit wordt bepaald door de volgende factoren:

• Uw biedmodus. Als u 'Max. per lead instellen' kiest, wordt uw wekelijkse doel ook beïnvloed door het bod per lead dat u instelt.
  • Uw weekbudget. Hoe hoger uw weekbudget is, hoe meer leads u kunt genereren.

Gerelateerde link