Om aktiver til dynamiske billeder

Aktiver til dynamiske billeder er et automatisk oprettet aktiv på kontoniveau, der giver Google mulighed for at kuratere relevante flotte billeder fra din annonces landingsside for at supplere dine eksisterende søgeannoncer. De kan hjælpe dig med at nå dine effektivitetsmål ved hjælp af fængende billeder af produkter eller tjenester, der forbedrer budskabet i dine tekstannoncer.

Du kan tilvælge aktiver til dynamiske billeder på kontoniveau.

An  example of a Dynamic image extensions

Bemærk!: Du bør bruge billedaktiver og aktiver til dynamiske billeder sammen. Både billedaktiver, som du uploader direkte, og aktiver til dynamiske billeder er kvalificerede til at blive vist. Sørg for, at du har konfigureret dine billedaktiver på et niveau, der passer dig.

Fordele

Dynamiske billedaktiver kan booste dine annoncers effektivitet og sikre dig et større annonceafkast ved at vise visuelt relevante oplysninger, der er svære at udtrykke med tekst. Ved at vise et eksempel på, hvad en bruger kan forvente på landingssiden, kan det inspirere brugerne til at klikke sig videre. Der er andre fordele, f.eks. følgende:

• Konkret måling af din marketingeffektivitet. Øg din klikrate (CTR, clickthrough rate), når aktiver til dynamiske billeder vises sammen med tekstannoncer på Søgenetværket, da du ved hjælp af billederne kan få et forspring i forhold til dine konkurrenter.
  • Brugervenlighed og fuld kontrol: Du kan tilvælge aktiver til dynamiske billeder på kontoniveau, og du kan selv fjerne alle aktiver til dynamiske billeder, der vises.

Sådan fungerer det

Når du har tilvalgt aktiver til dynamiske billeder, identificerer og henter Google Ads billeder fra din landingsside. Vores system vælger de billeder fra din landingsside, der er mest relevante for forespørgslen, baseret på annoncens landingsside. De billeder, der vælges fra din endelige webadresse, gennemgår en række automatiske og manuelle kvalitetstjek, før de vælges til visning. Hvis vi ikke kan finde et passende billede, der lever op til vores kvalitetsstandarder, på din landingsside, eller hvis der slet ikke er noget billede, bliver der ikke vist aktiver til dynamiske billeder.

Når en bruger klikker på et aktiv til dynamisk billede, bliver vedkommende videresendt til den landingsside, der svarer til overskriften i din annonce.

Når en person klikker på dit aktiv til dynamisk billede, debiteres du på basis af pris pr. klik (CPC, cost-per-click) på samme måde som med tekstannoncer på Søgenetværket. Der kan klikkes på billederne i aktiverne til dynamiske billeder, og du bliver debiteret til samme CPC som for et klik på en overskrift i en tekstannonce.

Aktiver til dynamiske billeder vises kun, når det forventes, at de vil gøre din annonce mere effektiv. Du kan dog fravælge dem, så de ikke bliver vist sammen med din annonce.

Bemærk! Aktiver til dynamiske billeder gennemgår grundige godkendelsesprocesser. Billeder, der hentes som aktiver til dynamiske billeder, bliver tjekket for relevans ved gennemgang af en kombination af målretningselementer, heriblandt søgeord, forespørgsler, annoncemålretning og landingsside (endelig webadresse). Aktiver til dynamiske billeder skal også overholde Krav til format for aktiver til billeder.

Krav

Hvis du vil bruge aktiver til dynamiske billeder, skal du have følgende:

• En god historik med hensyn til overholdelse af politikker.
  • En Google Ads-konto i en kvalificeret kategori eller underkategori. Følsomme kategorier eller underkategorier, f.eks. seksuelt indhold, alkohol og gambling, er ikke kvalificerede til aktiver til dynamiske billeder.
  • En Google Ads-konto, der har været åben i mere end 60 dage.
Bemærk! Ved at tilvælge aktiver til dynamiske billeder bekræfter du, at du ejer alle juridiske rettigheder til billedet og har tilladelse til at dele billedet med Google, som kan ændre og oprette afledet materiale og bruge det på dine vegne til annoncering eller andre kommercielle formål.

Tilvælg aktiver til dynamiske billeder

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Følg vejledningen nedenfor for at tilvælge aktiver til dynamiske billeder:

1. Klik på ikonet Kampagner på din Google Ads-konto Campaigns Icon.
  2. Klik på rullemenuen Aktiver på sektionsmenuen.
  3. Klik på Aktiver.
  4. Klik på ikonet med 3 prikker i højre hjørne, og vælg Automatisk oprettede aktiver på kontoniveau.
  5. Klik på ikonet med tre prikker i højre hjørne, og vælg Avancerede indstillinger.
  6. Vælg knappen Til i sektionen "Aktiver til dynamiske billeder".
  7. Markér afkrydsningsfeltet for at bekræfte, at du ejer alle juridiske rettigheder til billedet og har tilladelse til at dele billedet med Google, som kan bruge det på dine vegne til annoncering eller andre kommercielle formål.
  8. Klik på Gem.

Sådan finder du rapporter for aktiver til dynamiske billeder

Du kan finde rapporter for aktiver til dynamiske billeder ved at følge nedenstående trin:

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Aktiver på sektionsmenuen.
  3. Klik på Aktiver.
  4. Der vises nu en tabel med alle dine aktiver. Vælg Tilknytninger (tidligere) fra "Tabelvisning".
  5. Klik på Dynamisk billede på rullemenuen øverst til venstre.
Du kan også vælge at uploade unikke billeder, der er relevante for dine søgeord og annoncer på annoncegruppe- og kampagneniveau, ved hjælp af billedaktiver. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter billedaktiver.