Om lagring af medieplaner i Planlægningsværktøj for rækkevidde

Du kan gemme, kopiere og genindlæse gemte medieplaner i Planlægningsværktøj for rækkevidde, så du kan redigere og gennemgå dem senere. Alle planer kan vælges på din liste over gemte medieplaner i Planlægningsværktøj for rækkevidde. Dette vil vise den gemte version af prognosen på den dato og det klokkeslæt, hvor den blev gemt. Planlægningsværktøj for rækkevidde bruger de mest opdaterede datooplysninger, så din prognose er baseret på de bedste tilgængelige oplysninger på den dato og det klokkeslæt, hvor prognosen blev oprettet.

• Prognoser med datoer i fremtiden viser en mulighed for at opdatere medieplanen. Når du opdaterer en plan, opdateres prognosen. Du skal dog gemme planen for at beholde den nye prognose. Hvis planen ikke gemmes, vender prognosen tilbage til den forrige version.
  • For prognoser med datoer i fortiden fungerer den gemte plan som en registrering af det oprindelige prognoseindhold, og den kan ikke redigeres. Du kan kopiere indstillinger fra enhver gemt plan til en ny plan ved hjælp af valgmuligheden "Lav en kopi" i menuen "Flere valgmuligheder" .

Google Ads-managerkonti:

• Gemte planer er kun tilgængelige på kontoniveau, og de kan ikke gemmes på tværs af konto på en Google Ads-managerkonto, så sørg for, at du ved, hvilke konto de gemte planer blev oprettet på.
  • Hvis du opretter en medieplan, er det kun dig, der vil kunne se medieplanen. Andre personer på Google Ads-managerkontoen vil ikke kunne få adgang til medieplanen.