Sørg for, at din søgeannonce altid åbner en kundeformular

Hvis dit primære mål er at indsamle data om kundeemner, kan du vise en kundeformular, hver gang en person vælger overskriften i din søgeannonce. I denne artikel kan du læse om, hvordan du sikrer dig, at din søgeannonce altid åbner en kundeformular.

Før du begynder

Vejledning

Sørg for, at din søgeannonce altid åbner en kundeformular i en ny kampagne

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner i sidemenuen til venstre.
  3. Klik på plusknappen , og vælg Ny kampagne.
  4. Vælg Kundeemner som mål.
  5. Vælg Søgning som din kampagnetype.
  6. Vælg Indsendelse af kundeformularer.
  7. Klik på Fortsæt.
  8. Angiv dine kampagneindstillinger.
  9. På listen "Annonceudvidelser" skal du vælge Udvidelse til kundeformular.
  10. Opret udvidelsen til kundeformular, og klik derefter på Gem. Din udvidelse til kundeformular er nu en del af annoncen, og du kan se, at "Vis altid kundeemneformularen, når en bruger interagerer med min annonce" er valgt under udvidelsen til kundeformular.
  11. Fortsæt med at oprette din kampagne. Når du er færdig, skal du klikke på Gem.

Sørg for, at din søgeannonce altid åbner en kundeformular i en eksisterende kampagne

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner i sidemenuen til venstre.
  3. Vælg en eksisterende søgekampagne.
  4. Vælg Indstillinger i sidemenuen til venstre.
  5. Vælg Kundeemner i sektionen "Mål".
  6. Vælg "Vis altid kundeemneformularen, når en bruger interagerer med min annonce" i afsnittet "Indstilling af kundeformular".
    • Hvis du ikke kan vælge denne mulighed, skal du gå til "Udvidelser" i Google Ads for at oprette eller føje en kundeformular til din kampagne.
  7. Klik på Gem.