Sørg for, at din responsive søgeannonce altid åbner en kundeformular

Hvis dit primære mål er at indsamle data om kundeemner, kan du bruge aktiver til kundeformular til at vise en kundeformular, hver gang en person vælger overskriften i din responsive søgeannonce. I denne artikel kan du læse om, hvordan dine kampagneindstillinger bruges til at afgøre, hvilken annonce med kundeformular der er kvalificeret til at blive vist.

Før du begynder

Optimer din kampagne, mens du opretter den.

Når du opretter din kampagne, modtager du muligvis notifikationer baseret på de valgte indstillinger. Disse notifikationer kan indeholde beskeder om problemer, der kan reducere effektiviteten, eller som kan være så væsentlige, at du ikke kan udgive din kampagne.

Den navigationsmenu til oprettelse af kampagner, der vises, når du opretter din kampagne, giver et holistisk billede af din oprettelsesproces og retter opmærksomheden mod notifikationer, som du bør undersøge. Skift mellem trin i navigationsmenuen, så du nemt kan gennemgå og løse eventuelle problemer med dine indstillinger for målretning, budgivning, budgetter eller andet. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer din kampagne til succes.

Sådan fungerer det

De formater for annoncer med kundeformularer, der er kvalicificeret til at blive vist sammen med din kampagne, er baseret på kampagnens valgte konverteringsmål og budstrategi. Gennemgå nedenstående tabel for at se, hvilke kampagneindstillinger der skal være valgt, for at et bestemt annonceformat kan blive vist.

Eksempel på brug

Kampagnekonfiguration

Kvalificeret annonceformat

Kun indsendelser af kundeemneformularer

Mål: Kun "Indsend kundeemneformular (hostet af Google)"

Aktiv: Udvidelse til kundeformular

Annonce: Responsiv søgeannonce

Annonce med kundeformular

Dette billede viser, hvordan en annonce med kundeformular ser ud.

Indsendelser af kundeemneformularer og andre konverteringer

Mål: "Indsend kundeformular (hostet af Google)" og andre mål

Budgivning: Konverteringsfokuseret

Aktiv: Aktiv til kundeformular

Annonce: Responsiv søgeannonce

Annonce med kundeformular med muligheden "besøg websitet" i formularen

Denne animation viser, hvordan en annonce med kundeformular ser ud for muligheden "besøg website".

Responsiv søgeannonce med kundeformular og andre aktiver

Dette billede viser, hvordan en responsiv søgeannonce med en kundeformular ser ud.

Indstilling på kampagneniveau

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Annoncører, som er kvalificerede til at have deres responsive søgeannonce åben i en kundeformular, kan også aktivere visning af disse annoncer ved at aktivere indstillingen på kampagneniveau.

1. Klik på ikoner Kampagner Campaign på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Klik på fanen Indstillinger, og vælg din kampagne.
  5. Klik på rullemenuen Yderligere indstillinger.
  6. Udvid indstillingen Indstilling af kundeformular.
  7. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Vis altid kundeemneformularen, når en bruger interagerer med min annonce".

Fravalg af visning af formatet annonce med kundeformular

Hvis du vil fravælge visning af formatet annonce med kundeformular, kan du fjerne konverteringsmålet "Indsend kundeformular (hostet af Google)" for kampagnen.