Brug udvidelser til kundeformularer

Udvidelser til kundeformularer hjælper dig med at fastholde interessen, når potentielle kunder søger efter, finder eller ser relevant indhold. I denne artikel kan du læse om, hvordan du opretter og tilføjer en udvidelse til kundeformular til søge-, video-, Discovery- og displaykampagner i Google Ads.

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet "Indstillinger" Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter dit sprog.

Før du begynder

• Sørg for, at du opfylder kravene til udvidelser til kundeformularer. Hvis du ikke opfylder kravene, kan du ikke oprette udvidelser til kundeformularer.
  • Sørg for, at din udvidelse til kundeformular overholder vores annonceringspolitikker og retningslinjer (f.eks. målretning mod et land, hvor kundeformularer er tilgængelige). Hvis ikke den overholder annonceringspolitikkerne, vises kampagnen ikke.
  • Der kan kun tilføjes én udvidelse til kundeformular pr. kampagne.
  • Du opretter en udvidelse til kundeformular på samme måde i alle kampagnetyper, men der kan være nogle forskelle på, hvordan de fungerer i forskellige kampagnetyper. Udvid en sektion nedenfor for at se forskellene for hver kampagnetype.

Søgekampagner

Udvidelser til kundeformular kan blive vist på computere og mobilenheder.

Videokampagner

Udvidelser til kundeformular vises kun på mobilenheder, der kører Android. Hvis din kampagne er målrettet mod iOS-enheder eller computere, bliver kampagnen ikke vist for brugerne.

Udvidelser til kundeformular til videokampagner er i øjeblikket i en betaversion. Kontakt din Google-repræsentant for at få adgang.

Discovery-kampagner

Du skal have mindst én Discovery-billedannonce for at vise kundeformularer. Kundeformularer er ikke kompatible med karruselannoncer.

Displaykampagner

• Udvidelser til kundeformularer vises kun på mobilenheder.
  • Du skal have mindst én responsiv displayannonce for at kunne vise kundeformularer. Kundeemneformularer er ikke kompatible med uploadede billedannoncer.

Optimering af kundeformularer

Ud over målretning efter målgruppe for din kampagne kan du optimere din udvidelse til kundeformular for at få flere kundeemner ("Mere volumen") eller kundeemner af højere kvalitet ("Mere kvalificerede"). Der bliver ikke tilføjet eller fjernet nogen målgrupper, uanset hvilken valgmulighed du vælger, og felterne i kundeformularen ændres heller ikke. Vær opmærksom på, at optimering kan fungere forskelligt afhængigt af kampagnetypen.

• "Mere volumen" er standardtypen af kundeformularer, men du kan ændre typen af kundeformularer til "Mere kvalificerede". Den valgmulighed, du vælger, kan påvirke prisen pr. kundeemne og antallet af indsamlede kundeemner. Du kan ændre typen af kundeformularer når som helst i løbet af en kampagne.
  • Kundeformulartypen "Mere kvalificerede" bruger et kundeformulardesign, der indeholder flere trin til indsendelse af formularen. Du får derfor muligvis færre kundeemner (dog med større interesse i din virksomhed, dit produkt eller din tjeneste).
  • Kundeformulartypen "Mere volumen" bruger et kundeformulardesign, der indeholder færre trin til indsendelse af formularen. Du får derfor muligvis flere kundeemner. Disse kundeemner kan dog omfatte personer, der ikke er lige så interesserede i din virksomhed, dit produkt eller din tjeneste.

Vejledning

Opret en udvidelse til kundeformular i en ny kampagne

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner i sidemenuen til venstre.
  3. Klik på plusknappen , og vælg Ny kampagne.
  4. Vælg Kundeemner som dit kampagnemål.
  5. Vælg Søgekampagne, Videokampagne, Discovery-kampagne eller Displaykampagne som din kampagnetype.
  6. Klik på Fortsæt.
  7. Angiv dine kampagneindstillinger.
  8. Åbn redigeringsværktøjet til udvidelser til kundeformular, hvor du kan angive oplysninger om din kundeformular.
    • For søge- og displaykampagner: Rul til afsnittet "Annonceudvidelser", og klik derefter på Udvidelse til kundeformular.
    • For video- og Discovery-kampagner: Rul til sektionen "Kundeformular", og klik derefter på Formular.
  9. Klik på Opret ny i redigeringsværktøjet til udvidelser til kundeformular.
  10. Angiv en overskrift, et virksomhedsnavn og en beskrivelse.
  11. Vælg de spørgsmål, du vil stille i kundeformularen. Du skal vælge mindst én mulighed for at fortsætte.
    • Navn (kan tilpasses som Fornavn og efternavn eller Fulde navn)
    • Mail
    • Telefonnummer
    • By
    • Postnummer
    • Delstat/provins
    • Land
    • Virksomhedsnavn
    • Stilling
    • Arbejdsmail
    • Arbejdstelefonnummer
  12. Angiv webadressen til din privatlivspolitik. Du skal have en privatlivspolitik, hvis du vil indsamle oplysninger. Privatlivspolitikken vises i slutningen af kundeformularen.
  13. (Kun søgekampagner) Klik på Billede for at føje et baggrundsbillede til kundeformularen. Baggrundsbilledet skal være i formatet 1,91:1 (1.200 x 628 anbefales).
  14. Angiv en overskrift og en beskrivelse for meddelelsen ved formularindsendelsen, som vises, når folk har indsendt deres kontaktoplysninger.
    • Hvis der er mulighed for det for kampagnetypen, kan du også inkludere en opfordring til handling, som vises ved formularindsendelsen. Denne type opfordring til handling er forskellig fra opfordringen til handling i din annonce og kan konfigureres til at føre til en bestemt webadresse.
  15. Du skal vælge en opfordring til handling i rullemenuen og tilføje en beskrivelse af opfordringen til handling for at tilføje en opfordring til handling, der opfordrer folk til at interagere med din annonce.
  16. (Valgfrit) Hvis du vil modtage kundeemner direkte fra dit CRM-system, skal du føje dine webhook-oplysninger til udvidelsen til kundeformular.
  17. Vælg optimering af kundeformular: Mere kvalificerede eller Mere volumen.
  18. Hvis det er første gang, du opretter en udvidelse til kundeformular, skal du gennemgå og acceptere servicevilkårene.
  19. Hvis du vil føje udvidelsen til kundeformular til din kampagne, skal du klikke på Gem.

Føj en udvidelse til kundeformular til en eksisterende kampagne

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Annoncer og udvidelser på sidemenuen, og klik derefter på Udvidelser på undersidemenuen.
  3. Klik på oversigtskortet Kundeformular.
  4. Klik for at markere afkrydsningsfeltet ud for udvidelsen til kundeformular.
  5. Klik på Føj til > Kampagne. Den kampagne, du vælger, skal have "Kundeemner" som kampagnemål.
  6. Klik på Udfør. Hvis en udvidelse til kundeformular knyttes til en eksisterende kampagne, kører kampagnen, når udvidelsen til kundeformular er godkendt. Du kan se statussen for gennemgang af din udvidelse til kundeformular under "Kundeformular" i dine kampagneindstillinger.

Rediger en udvidelse til kundeformular

Når du redigerer en eksisterende udvidelse til kundeformular, kan du ikke ændre de oplysninger, du anmoder om i kundeformularen. Hvis du vil ændre de oplysninger, du anmoder om i kundeformularen, skal du oprette en ny udvidelse til kundeformular og vælge andre valgmuligheder. Du kan derefter føje den nye udvidelse til kundeformular til en kampagne.
  1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Annoncer og udvidelser på sidemenuen, og klik derefter på Udvidelser på undersidemenuen.
  3. Klik på oversigtskortet Kundeformular.
  4. Hold markøren over udvidelsen til kundeformular, og klik på blyantikonet Rediger for at redigere.
  5. Foretag ændringer af din udvidelse til kundeformular.
  6. Klik på Gem. Når du har redigeret en udvidelse til kundeformular, indstilles kørslen af din kampagne, indtil udvidelsen til kundeformular er blevet godkendt.

Fjern en udvidelse til kundeformular

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Annoncer og udvidelser på sidemenuen, og klik derefter på Udvidelser på undersidemenuen.
  3. Klik på oversigtskortet Kundeformular.
  4. Klik for at markere afkrydsningsfeltet ud for udvidelsen til kundeformular.
  5. Klik på Fjern. Når en kundeformular er fjernet, kan den ikke gendannes. Du kan stadig downloade de kundeemner, der er modtaget inden for de seneste 30 dage, fra den fjernede formular.

Hvad sker der herefter?

Mål dine resultater

Du kan se, hvordan din udvidelse til kundeformular klarer sig, i dine Google Ads-rapporter. Vær opmærksom på følgende:

• Hver gang en kundeformular åbnes, registreres det som et klik. Andre konverteringshandlinger rapporteres ikke som klik på din udvidelse til kundeformular. Hvis en person f.eks. har klikket på din udvidelse til kundeformular og senere købt noget på dit website, tilskrives denne konvertering ikke din udvidelse til kundeformular.
  • Når en person indsender sine oplysninger i en kundeformular, tælles det som en konvertering. Konverteringer af kundeformularer oprettes automatisk i Google Ads, når der indsendes oplysninger via formularen for første gang.
  • Din kampagne kan også generere websitekonverteringer.
  • Du kan se din klik- og konverteringseffektivitet ved at segmentere din effektivitetsrapport efter "Kliktype" og "Konverteringstype" på din Google Ads-konto.
  • Besøg og konverteringer tilskrives ikke dine udvidelser til kundeformular i Google Analytics. Analytics rapporterer kun engagement, der fører brugerne direkte til dit website.

Download dine kundeemner

Du kan downloade dine kundeemner som en simpel CSV-fil eller som en avanceret CSV-fil, der kan importeres i et CRM-system. Du kan også konfigurere en webhook-integration for at modtage kundeemner direkte i dit CRM-system.