Liidien lataaminen

Voit ladata liidit CSV-tiedostona tai webhook-integroinnin avulla. Koska liidit säilytetään vain 30 päivän ajan, sinun on ladattava ne usein.

CSV-tiedosto on tyhjä, kunnes saat ensimmäisen liidisi.

Ennen kuin aloitat

Jotta voit ladata liidejä Google Ads ‑tililläsi, sinulla täytyy olla normaalit tai järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet.

Jos sinulla on hallinnoijan tili, voit ladata liidejä asiakastililtä vain siinä tapauksessa, että asiakastili on antanut sinulle omistajuuden. Alla olevassa taulukossa on lisätietoja liidien lataamiseen vaadituista käyttöoikeustasoista.

Google Ads ‑tilin tyyppi Käyttöoikeustaso Mahdollisuus ladata liidejä
Henkilötili Normaali tai järjestelmänvalvoja Vihreä valintamerkki
Henkilötili Laskutus, Vain sähköposti tai Vain luku Punainen x-merkki
Asiakastili Normaali tai järjestelmänvalvoja Vihreä valintamerkki
Asiakastili Laskutus, Vain sähköposti tai Vain luku Punainen x-merkki
Hallinnoijan tili (asiakastili myöntää omistajuuden) Normaali tai järjestelmänvalvoja Vihreä valintamerkki
Hallinnoijan tili (asiakastili myöntää omistajuuden) Laskutus, Vain sähköposti tai Vain luku Punainen x-merkki
Hallinnoijan tili (asiakastili ei myönnä omistajuutta) Normaali tai järjestelmänvalvoja Punainen x-merkki

Liidien lataustapoja

Voit ladata kampanjoiden avulla saamasi liidit joko Google Adsista tai CRM-järjestelmästäsi (sen mukaan, minkä tavan olet valinnut liidien vastaanottamiseen).

Google Ads

• CSV: Yksinkertainen CSV-tiedosto, jossa sarakeotsikot sisältävät koko kysymyksen Google Ads ‑tilisi kielelle käännettynä.
  • CSV-tiedosto asiakassuhdehallintaa varten: Tarkempi CSV-tiedosto, jossa sarakeotsikot ovat kenttien nimiä (eivätkä sisällä koko kysymystä). Kehittäjien oppaan kenttäkuvaustietojen osiossa on lisätietoja kenttien nimien ja kysymysten mäppäyksestä. Voit importoida CSV-tiedoston CRM-järjestelmääsi.

CRM-järjestelmä

• Webhook: Kun vastaanotat liidejä webhookin kautta, kysymykset yksilöidään sarakkeiden tunnusten avulla. Kehittäjien oppaan kenttäkuvaustietojen osiossa on lisätietoja sarakkeiden tunnusten ja kysymysten mäppäyksestä. Voit katsoa ohjeita integrointiin kehittäjän oppaasta. Luomalla webhook-integroinnin voit saada liidejä suoraan CRM-järjestelmääsi.

Ohjeet

Liidien lataaminen CSV-tiedostona

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Valitse sivuvalikosta Mainokset ja laajennukset ja klikkaa sitten Laajennukset.
  3. Klikkaa Laajennukset-sivulta Liidilomake.
  4. Klikkaa liidilomakkeen laajennuksen alta CSV tai CSV-tiedosto asiakassuhdehallintaa varten.

Liidien lataaminen poistetuista lomakkeista

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Valitse sivuvalikosta Mainokset ja laajennukset ja klikkaa sitten Laajennukset.
  3. Klikkaa Laajennukset-sivulta Liidilomake.
  4. Lisää suodatin valitsemalla Tila > Poistettu, niin näet poistetut liidilomakkeen laajennukset.
  5. Klikkaa poistetun liidien luontilomakkeen laajennuksen alta CSV tai CSV-tiedosto asiakassuhdehallintaa varten.

Liidien lataaminen CRM-järjestelmään

Saat ohjeita liidien lataamiseen CRM-järjestelmään tutustumalla CRM-järjestelmän ohjeisiin tai kysymällä neuvoa CRM-järjestelmäsi hallinnoijalta.