Automaattiset maksut

Huom. Google päivittää parhaillaan tiettyjä laskutussivuja Google Adsissa, ja tämän artikkelin sisältö muuttuu näiden päivitysten myötä. Päivityksen aikana saat lisätietoja uusista sivuista tutustumalla seuraaviin artikkeleihin:

Jos automaattinen maksusi on hylätty, et ehkä ole ottanut sähköistä mandaattia käyttöön credit-kortillesi tai credit-korttisi ei ole RBI:n määräysten mukainen.

Jos haluat ohjeita RBI:n määräysten noudattamiseen, tilaa tämä yhteisön viestiketju.

Automaattiset maksut on Google Adsin maksuasetus. Kun käytät tätä asetusta, kertyneet mainontakulut veloitetaan automaattisesti ensisijaisella maksutavallasi.

Automaattisia maksuja käytettäessä mainontakulut veloitetaan samana päivänä joka kuukausi tai kun tilillä on saavutettu esimääritetty summa (jota kutsutaan maksukynnykseksi) sen mukaan, kumpi toteutuu ensin. Jos ensimmäinen maksu osuu esimerkiksi joulukuun 15. päivälle, kulut veloitetaan joka kuun 15. päivänä tai kun tilillä on saavutettu maksukynnys.

Maksukynnys

Maksukynnys on tietty kulujen määrä, jonka täytyttyä sinulta veloitetaan kyseiset kulut. Maksukynnyksenä käytetään ensin summaa, jonka löydät laskutuksen Yhteenveto-sivulta. Summaa nostetaan automaattisesti, jos kynnys saavutetaan ennen kuukausittaisen laskutusjakson päättymistä.

Tulokynnys sekä samana kuukauden päivänä laskuttamista koskevat maksurajat

• Kun tilisi kulut saavuttavat kynnyksen ennen kuukausittaisen laskutusjakson päättymistä, kynnystä nostetaan. Tämä voi tapahtua useita kertoja, kunnes korkein kynnys on saavutettu. Kynnykset määräytyvät tilisi, maasi ja valuuttasi mukaan.
  • Sinulta laskutettava summa voi olla hieman maksukynnystä suurempi, jos kustannuksia kertyy tilillesi nopeasti. Kuluja voidaan veloittaa useita kertoja kuukaudessa, jos tilisi laskutuskynnys täyttyy toistuvasti kyseisenä aikana.
  • Sinulle ei lähetetä sähköpostia tai ilmoitusta maksukynnyksen nousemisesta, mutta voit milloin tahansa tarkistaa maksukynnyksesi laskutuksen Yhteenveto-sivulta. Näin voit tarkistaa maksukynnyksesi:
    1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
    2. Klikkaa työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake] ja valitse Laskutus-kohdasta Yhteenveto.
      • Siirryt Laskutusyhteenveto-sivulle, jonka vasemmassa yläkulmassa olevassa kortissa on tietoa nykyisestä kynnysarvosta.

Kuukausimaksujen tiheyden perusteella osa asiakkaista voi mahdollisesti asettaa maksukynnykseksi summan, joka on suurempi kuin automaattisesti asetettu järjestelmän suosittelema enimmäissumma. Tämä asetuksen myötä veloituskertoja on kuukaudessa vähemmän.

Voit tarkistaa, onko tämä asetus käytössä tililläsi, ja muuttaa maksukynnystäsi seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa Työkalut ja asetukset ‑kuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake] ja valitse Laskutus-kohdasta Asetukset. Siirryt Asetukset-sivulle.
  3. Nykyinen maksukynnyksesi näkyy Maksutili-osion "Miten maksat" ‐kohdassa.
  4. Voit katsoa tilillesi suositellun maksukynnyksen ja muuttaa sitä klikkaamalla kynäkuvaketta Muokkaa asetusta, kynäkuvake.
  5. Voit asettaa maksukynnykseksi suositellun summan klikkaamalla "Käytä suositeltua summaa" ja valitsemalla Tallenna
  6. Voit myös asettaa maksukynnykseksi minkä tahansa summan suositusarvoon asti. Kun olet valmis, klikkaa Tallenna.

Lisätietoja automaattisista maksuista
Vertaaminen manuaalisiin maksuihin
Lisää artikkeleita