Categories de conversió i informes ampliats

3 de setembre de 2020

El mesurament de conversions us permet identificar fins a quin punt els clics als anuncis es tradueixen en accions valuoses dels clients. Això es fa creant accions de conversió, com ara "compres en línia" o "trucades de telèfon". Abans, aquestes accions de conversió es podien organitzar en sis categories. A partir d'avui, es poden agrupar en dinou categories diferents, com ara "afegeix al carretó", "envia un formulari de contactes", "reserva una cita", etc. Aquestes categories addicionals us permeten entendre més fàcilment les mètriques de l'embut de conversió en funció dels vostres objectius de màrqueting.

Per ajudar-vos a fer aquesta transició, Google Ads us recomanarà categories noves per a totes les accions de conversió que tingueu a la pàgina Conversions. Podeu revisar i modificar aquests suggeriments per assegurar-vos que els informes de rendiment siguin precisos. A partir del 15 d'octubre, aquests suggeriments s'aplicaran automàticament si encara no els heu acceptat.

Obteniu més informació sobre aquesta actualització de les categories de conversió al Centre d'ajuda de Google Ads.

Publicat per Srinivas Rajamani, director de producte, Google Ads

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now