Dynaamisten kokoonpanojen lisääminen Videokampanjaan

Dynaamisissa kokoonpanoissa hyödynnetään edistynyttä asiayhteyteen kohdistusta. Niiden tarkoitus on auttaa sinua löytämään yleisösi ja brändisi kannalta sopiva yhdistelmä erilaista sisältöä. Voit valita Google Adsissa kokoonpanoja, joiden kohdistuksessa voidaan käyttää tiettyjä hetkiä, aiheita, osuvuutta tai suosiota. Dynaamisissa kokoonpanoissa voi olla esimerkiksi vuosittaisia tapahtumia, matkailua, urheilua, mediaa ja viihdettä, kauneudenhoitoa ja muotia sekä videopelejä. Paikallisen osuvuuden parantamiseksi dynaamiset kokoonpanot muodostetaan käyttämällä maakohtaista sisältöä.

Edut

Dynaamiset kokoonpanot on suunniteltu siten, että ne auttavat sinua saamaan mahdollisimman laajan osuvuuden. Ne ovat ennaltakoottuja segmenttejä, joiden avulla voit tavoittaa yleisösi mahdollisimman osuvalla sisällöllä. Kun dynaamisia kokoonpanoja käytetään, Google Adsin raporteissa näkyy reaaliaikaisia päivityksiä, suositeltuja budjetteja ja kokoonpanojen kuukausittaisia impressiotietoja.

Dynaamisten kokoonpanojen avulla voit tehdä seuraavaa:

• Voit löytää uusia asiakkaita, jotka katsovat brändiisi, tuotteeseesi tai palveluusi liittyviä videoita.
  • Voit löytää uusia sellaista sisältöä katsovia asiakkaita, jonka haluat yhdistyvän jatkossakin ihmisten mielessä brändiisi, tuotteeseesi tai palveluusi.
  • Voit kohdistaa mainossisältösi YouTube-sisältöön, joka herättää samanlaisia brändituntemuksia.

Esimerkki

Jos edustat kodinsisustusbrändiä, jonka Videomainokset YouTubessa keskittyvät sisustamiseen, voit käyttää dynaamisia kokoonpanoja liiketoimintaasi liittyvien videoiden esittämiseen. Tällaisten kokoonpanojen videoissa voidaan käsitellä esimerkiksi asuntoesittelyjä, säilytysratkaisuja ja remonttiprojekteja.

Saatavuus

Dynaamiset kokoonpanot ovat tällä hetkellä käytettävissä seuraavissa maissa:

• Australia
  • Brasilia
  • Kanada
  • Ranska
  • Saksa
  • Intia
  • Japani
  • Meksiko
  • Yhdistynyt kuningaskunta
  • Yhdysvallat

Ennen kuin aloitat

Varmista, että dynaamisia kokoonpanoja käyttävä kampanjasi on tavoitteidesi mukainen, seuraamalla näitä ohjeita:

Tee näin Älä tee näin

yes, confirmed Käytä tCPM- tai Maksimoi konversiot ‑hintatarjousstrategiaa.

yes, confirmed Käytä kussakin kampanjassa yhtä mainosryhmää.

yes, confirmed Valitse kampanjoidesi kokoonpanoille vakiomainosinventaari tai laajennettu mainosinventaari.

yes, confirmed Valitse "YouTube-videot" ja poista "YouTube-hakutulokset"- ja "Videokumppanit Display-verkostossa" ‑kohtien valinnat, kun valitset, missä mainoksesi näkyvät.

Älä luo päällekkäisyyksiä tarkennetun yleisökohdistuksen kanssa.

Älä luo päällekkäisyyksiä avainsanakohdistuksen kanssa.

Älä sulje pois digitaalisen sisällön tunnisteita, yleisöjä, aiheita tai avainsanoja.

Älä käytä dynaamisia kokoonpanoja muiden kohdistustyyppien kanssa samassa kampanjassa (esimerkiksi dynaamisia kokoonpanoja yhdessä mainosryhmässä ja asiasta kiinnostuneeseen yleisöön kohdistamista toisessa mainosryhmässä).

Kun mahdollista, käytä dynaamisia kokoonpanoja käyttävää kampanjaa perinteistä yleisökohdistusta käyttävän kampanjan lisäksi.

Voit esimerkiksi käyttää kampanjaa, joka on kohdistettu kiinnostuksen kohteiden mukaan (esimerkiksi asiasta kiinnostuneelle yleisölle "talviurheilufanit"), ja toista kampanjaa, jonka kohdistus perustuu siihen, mitä käyttäjät katsovat YouTubesta (esimerkiksi dynaaminen kokoonpano "Talviolympialaiset").

Ohjeet

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Valitse sivuvalikosta Kampanjat.
  3. Klikkaa pluspainiketta ja valitse Uusi kampanja.
  4. Valitse kampanjan tavoite ja valitse sitten kampanjatyypiksi Video.
  5. Kampanjatavoitteestasi riippuen valitse tCPM tai Maksimoi konversiot hintatarjousstrategiaksesi.
  6. Poista Verkostot-kohdasta YouTube-hakutulokset- ja Videokumppanit Display-verkostossa ‑kohtien valinnat.
  7. Toimi seuraavien suositusten mukaan "Sisällön poissulkemiset" ‑kohdassa, jotta dynaamiset kokoonpanot varmasti näkyvät:
    • Inventaarin tyyppi: Valitse Vakiomainosjakauma tai Laajennettu mainosjakauma.
    • Poissuljetut tyypit ja tunnisteet: Älä sulje pois mitään digitaalisia sisältötunnisteita. (Arkaluontoisilla mainoksilla, kuten alkoholi- tai tupakkamainoksilla, voi olla erilaiset ohjeet.)
  8. Älä valitse tai sulje pois mitään yleisö- tai sisältökohdistusta (kuten demografisia tietoja, avainsanoja, aiheita tai yleisöjä).
  9. Valitse Sijoittelut-kohdasta Videokokoonpanot ja valitse sitten dynaamiset kokoonpanot, jotka haluat lisätä kampanjaasi.
Kun valitset dynaamista kokoonpanoa kampanjallesi, valitse sisältöä, joka on erittäin osuvaa tuotteesi ja brändisi kannalta. Näin dynaamiset kokoonpanot toimivat parhaalla mahdollisella tavalla ja saavat ihmiset yhdistämään tuotteesi ja brändisi juuri niihin asioihin kuin haluat.