Føj dynamiske samlinger til en videokampagne

Dynamiske samlinger, der leveres af avanceret kontekstbaseret målretning, er designet til at finde den ideelle blanding af indhold til din målgruppe og dit brand. Du kan vælge samlinger i Google Ads, der er tilpasset særlige øjeblikke, emner, relevans eller popularitet. Dynamiske samlinger kan omfatte årlige begivenheder, rejser, sport, medier og underholdning, skønhed og mode, videospil og meget mere. Dynamiske samlinger opbygges ved hjælp af landespecifikt indhold for at opnå større lokal relevans.

Fordele

Formålet med dynamiske samlinger er at hjælpe dig med at opnå større relevans. Dynamiske samlinger er foruddefinerede segmenter, der hjælper dig med at nå ud til din målgruppe ved hjælp af det mest relevante indhold. Med dynamiske samlinger får du opdateringer i realtid, og du kan se anbefalede budgetter og antal eksponeringer for samlinger pr. måned i Google Ads-rapporter.

Brugen af dynamiske samlinger kan hjælpe dig med følgende:

• At nå ud til nye kunder, når de ser videoer, der er relevante for dit brand, dit produkt eller din tjeneste
  • At nå ud til nye kunder, der ser indhold, som du gerne vil have vist sammen med dit brand, dit produkt eller din tjeneste, så det er "top of mind" hos kunderne
  • At tilpasse dit annoncemateriale til YouTube-indhold, der giver kunderne en lignende brandoplevelse

Eksempel

Hvis din virksomhed beskæftiger sig med boligindretning, og videoannoncerne for dit brand på YouTube fokuserer på nyindretning, kan du bruge dynamiske samlinger til at vise videoer, der er relevante for din virksomhed. Disse samlinger kan omfatte videoer af boligfremvisninger, opbevaringsløsninger og boligforbedringsprojekter.

Tilgængelighed

Dynamiske samlinger er i øjeblikket tilgængelige i følgende lande:

• Australien
  • Brasilien
  • Canada
  • Frankrig
  • Tyskland
  • Indien
  • Japan
  • Mexico
  • Storbritannien
  • USA

Før du begynder

Følg disse retningslinjer for at sikre, at din kampagne med dynamiske samlinger opfylder dine mål:

Det skal du gøre Det skal du ikke gøre

ja, bekræftet Brug mål-CPM eller Maksimér antal konverteringer som din budstrategi

ja, bekræftet Brug én annoncegruppe pr. kampagne

ja, bekræftet Vælg at køre dine kampagner med samlinger på standardbeholdning eller udvidet beholdning

ja, bekræftet Vælg "YouTube-videoer", og fjern "YouTube-søgeresultater" og "Videopartnere på Displaynetværket", når du vælger, hvor dine annoncer skal køres

Overlap avanceret målretning efter målgruppe

Overlap søgeordsmålretning

Ekskluder etiketter for digitalt indhold, målgrupper, emner eller søgeord

Brug dynamiske samlinger sammen med andre målretningstyper i samme kampagne (brug f.eks. dynamiske samlinger i én annoncegruppe og interessebaseret målretning i en anden annoncegruppe)

Hvis det er relevant, kan du overveje at køre en kampagne, der bruger dynamiske samlinger, samt en kampagne, der bruger målretning efter målgruppe.

Du kan f.eks. have en kampagne, der er målrettet mod personer ud fra deres interesser (f.eks. en interessebaseret målgruppe for "skientusiaster"), og en anden kampagne, der er målrettet mod personer baseret på, hvad de i øjeblikket ser på YouTube (f.eks. den dynamiske samling "Vinter OL").

Vejledning

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner på sidemenuen.
  3. Klik på plusknappen , og vælg derefter Ny kampagne.
  4. Vælg et kampagnemål, og vælg derefter Video som din kampagnetype.
  5. Afhængigt af dit kampagnemål skal du vælge mål-CPM eller Maksimér antal konverteringer som din budstrategi.
  6. Under "Netværk" skal du fjerne markeringen af YouTube-søgeresultater og Videopartnere på Displaynetværket.
  7. Under "Indholdsekskluderinger" skal du sørge for at følge disse anbefalinger for at få vist dynamiske samlinger:
    • Beholdningstype: Vælg Standardbeholdning eller Udvidet beholdning.
    • Ekskluderede typer og etiketter: Ekskluder ikke etiketter for digitalt indhold. Der kan gælde andre regler for følsomme annoncer, f.eks. annoncer for alkohol eller tobak.
  8. Du må ikke vælge eller ekskludere målretning efter målgruppe eller indhold (f.eks. demografiske oplysninger, søgeord, emner eller målgrupper).
  9. Vælg Videosamlinger under "Placeringer", og vælg derefter de dynamiske samlinger, du vil føje til din kampagne.
Når du vælger en dynamisk samling til din kampagne, skal du vælge indhold, der er meget relevant for dit produkt og brand, for at opnå maksimal effekt og brandgenkendelse.