Brug af kundeformularer i Discovery-kampagner

Kundeformularer til Discovery-kampagner gør det nemmere at fange interessen fra dem, der kan dele deres oplysninger med dig direkte via dine Discovery-annoncer i Gmail. Det gør du ved at angive dit kampagnemål til "Kundeemner" og føje en kundeformular til din kampagne. Kundeformularer til Discovery-kampagner vises i øjeblikket kun i Gmail. I denne artikel kan du læse om, hvordan du kan oprette en kundeformular til en Discovery-kampagne.

Før du begynder

Kvalificering af kundeformular

Hvis du vil oprette en kundeformular, kan du få flere oplysninger om krav til kundeformularer

Bemærk! En Discovery-kampagne med en kundeformular vises kun, hvis kontokravene er opfyldt, og hvis personen bruger Android eller en computer samt bor i Et land, der understøtter visning af kundeformularer.

Annoncer med kundeformularer

Du skal have mindst én Discovery-billedannonce for at vise kundeformularer. Kundeformularer er ikke kompatible med karruselannoncer.

Felter i kundeformularen

• Brugere, der har aktiveret annoncetilpasning på deres Google-konti, og som har logget ind på deres Gmail-konti, kan se følgende felter, der er udfyldt på din kundeformular: "Fulde navn" (herunder "Fornavn/Efternavn"), "Mail", "Telefonnummer" og "Postnummer".
  • Nogle felter i kundeformularen kan have forskellige etiketter, f.eks. "Delstat/provins" og "Postnummer". Det afhænger af det land, som brugeren befinder sig i.

Konverteringer af kundeformularer

• Hver gang en kundeformular åbnes, spores det som et klik.
  • Når en person indsender sine oplysninger i en kundeformular, tælles det som en konvertering.
  • Ud over konverteringer via kundeformularer kan din kampagne muligvis også generere flere websitekonverteringer.
  • Du kan se din rapport under "Kliktype" og "Konverteringstype" på din Google Ads-konto.

Vejledning til kundeformularer

Opret en kundeformular i en ny kampagne

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner i sidemenuen til venstre.
  3. Klik på plusknappen (), og vælg derefter Ny kampagne.
  4. Vælg Kundeemner i sektionen Mål.
  5. Vælg Discovery under "Kampagnetype".
  6. Klik på Fortsæt.
  7. Når du konfigurerer din kampagne, skal du rulle ned til sektionen "Kundeformular" og derefter klikke på Formular. Dette åbner et nyt vindue, hvor du kan læse og acceptere servicevilkårene. Klik på afkrydsningsfeltet ud for "Jeg accepterer".
  8. Når du har accepteret servicevilkårene, åbnes værktøjet til kundeformularer, og du kan angive oplysninger om din kundeformular.
  9. Angiv "Virksomhedsnavn", "Overskrift" og "Beskrivelse".
  10. Vælg, hvilke oplysninger du vil indsamle i kundeformularen. Du skal vælge mindst én mulighed for at fortsætte:
    • Navn (kan tilpasses som fornavn og efternavn eller fulde navn)
    • Mail
    • Telefonnummer
    • By
    • Postnummer
    • Delstat/provins
    • Land
    • Virksomhedsnavn
    • Stilling
    • Arbejdsmail
    • Arbejdstelefonnummer
    • Klik på +QUESTION i sektionen "Flere spørgsmål" for at vælge på listen over tilgængelige yderligere spørgsmål.
  11. Angiv webadressen til din privatlivspolitik. Du skal have en privatlivspolitik, hvis du vil indsamle oplysninger.
  12. Angiv en "Overskrift" og "Beskrivelse" for den meddelelse, der vises, når brugerne har indsendt de relevante oplysninger.
  13. (Valgfrit) Vælg en "Opfordring til handling", og angiv en "webadresse til opfordring til handling" for den meddelelse, der vises, når brugerne har indsendt de relevante oplysninger.
  14. (Valgfrit) Mulighed for levering af kundeemner: Hvis du vil downloade dine indsamlede kundeemner i realtid, skal du tilføje webadressen for webhook og nøglen under "Administrer dine kundeemner med en webhook". Med en webhook kan du linke din kundeformular til dit CRM-system. Du kan bruge valgmuligheden "Send testdata" til at teste forbindelsen.
  15. Klik på Gem for at føje formularen til kampagnen.

Føj en kundeformular til en eksisterende kampagne

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Indstillinger i sidemenuen til venstre.
  3. Klik på navnet på den kampagne, som du vil føje kundeformularen til.
  4. Klik på menupilen ud for "Kundeformular" pilen.
  5. Klik på Formular.
  6. Opret kundeformularen ved at følge vejledningen i sektionen "Opret en kundeformular i en ny kampagne".
  7. Klik på Gem.
Bemærk! Hvis en kundeformular er knyttet til en eksisterende kampagne, kører kampagnen, når formularen er godkendt. Du kan se statussen for gennemgang af din kundeformular under "Kundeformular" i dine kampagneindstillinger.

Rediger en kundeformular

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Indstillinger i sidemenuen til venstre.
  3. Klik på navnet på den kampagne, der indeholder den kundeformular, du vil redigere.
  4. Klik på menupilen ud for "Kundeformular" pilen.
  5. Klik på blyantikonet Rediger for at redigere.
  6. Foretag ændringer af din kundeformular. Du kan redigere overskriften, beskrivelsen, opfordringen til handling og webhook-oplysningerne.
Bemærk! Du kan ikke ændre de oplysninger, du anmoder om i kundeformularen. Du skal i stedet oprette en ny kundeformular og vælge andre valgmuligheder. Du kan derefter føje den nye kundeformular til din kampagne.
7. Klik på Gem. Når du har redigeret en kundeformular, indstilles kørslen af din kampagne, indtil kundeformularen er blevet godkendt igen.

Fjern en kundeformular

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Indstillinger i sidemenuen til venstre.
  3. Klik på navnet på den kampagne, der indeholder den kundeformular, du vil fjerne.
  4. Klik på menupilen ud for "Kundeformular" pilen.
  5. Hvis du vil fjerne din kundeformular, skal du klikke på ikonet for papirkurven .
  6. Klik på Fjern
Bemærk! Når en kundeformular er fjernet, kan den ikke gendannes. Du kan stadig downloade de kundeemner, der er modtaget inden for de seneste 30 dage fra den fjernede formular.

Download kundeemnedata

Du kan downloade dine kundeemner som en CSV-fil, eller du kan oprette en webhook-integration i kundeformularen. Du kan kun downloade de kundeemner, du har modtaget inden for de seneste 30 dage.

Sådan downloader du kundeemner i en CSV-fil:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Indstillinger i sidemenuen til venstre.
  3. Klik på navnet på kampagnen.
  4. Klik på menupilen ud for "Kundeformular" pilen.
  5. Klik på Download kundeemner. Dine kundeemner downloades som en CSV-fil.

Sådan downloader du kundeemner fra formularer, du har fjernet:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Indstillinger i sidemenuen til venstre.
  3. Klik på navnet på kampagnen.
  4. Klik på menupilen ud for "Kundeformular" pilen.
  5. Klik på Indsamlede kundeemner fra fjernede formularer.
  6. Klik på Download kundeemner.

Konfigurer en webhook-integration til din kundeformular

En webhook-integration giver dig mulighed for automatisk at sende oplysninger fra én app til en anden ved hjælp af en unik webadresse. Du kan oprette en webhook-integration for at linke din kundeformular til dit kundestyringssystem (CRM, Customer Relationship Management). Når du har føjet en webhook-integration til din kundeformular, modtager du kundeemner i realtid.

Før du begynder

Hvis du vil føje webhook-integrationen til din kundeformular, skal du generere en webadresse for webhook og en nøgle.

Webadressen for webhook er leveringsstien. Når en person har indsendt sine oplysninger i en kundeformular, sendes der en HTTP POST-anmodning til den konfigurerede webadresse, så kundeemnedataene kan leveres direkte ind i CRM-systemet. Nøglen bruges til at validere de sendte kundeemner.

Du kan generere webadressen for webhook og nøglen på to forskellige måder:

Brug en tredjepartsintegration: Du kan bruge Zapier (en udbyder af tredjepartsintegrationer) til at generere en webadresse for webhook og en nøgle. Få flere oplysninger om brug af Zapier til kundeformularer i Google Ads

Vejledning til webhook-integration

Integration af webhook til en ny kundeformular

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner i sidemenuen til venstre.
  3. Klik på plusknappen, og vælg derefter Ny kampagne.
  4. Vælg Kundeemner i sektionen Mål.
  5. Vælg Discovery under "Kampagnetype".
  6. Klik på Fortsæt.
  7. Når du konfigurerer din kampagne, skal du rulle ned til sektionen "Kundeformular" og derefter klikke på Formular. Dette åbner et nyt vindue, hvor du angiver oplysninger om din kundeformular.
  8. Udfyld kundeformularen.
  9. Under "Administrer dine kundeemner med en webhook (valgfrit)". Tilføj din webadresse for webhook.
  10. Tilføj din nøgle.
  11. Klik på Send testdata, og bekræft, at dataene modtages korrekt i dit CRM-system.
  12. Klik på Gem.

Integration af webhook i en eksisterende kundeformular

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Indstillinger i sidemenuen til venstre.
  3. Klik på navnet på den kampagne, du vil redigere.
  4. Klik på menupilen ud for "Kundeformular" pilen.
  5. Klik på blyantikonet Rediger for at redigere oplysninger.
  6. Klik på Webhook fra indstillingerne for kundeemnelevering.
  7. Tilføj din webadresse for webhook.
  8. Tilføj din nøgle.
  9. Klik på Send testdata, og bekræft, at dataene modtages korrekt i dit CRM-system.
  10. Klik på Gem.

Fejltilstande

Du kan modtage en meddelelse om en af følgende fejltilstande, afhængigt af hvad der sker, efter at du har tilføjet en webhook.

• Fejltilstand A: En bruger har gemt formularen, men der sendes ingen testdata.
  • Fejltilstand B: Der sendes ikke data.
  • Fejltilstand C: Der sendes data, men Google modtager ikke et svar.
  • Fejltilstand D: Der sendes data, men Google modtager et forkert svar (forskelligt fra "HTTP 200").
  • Vellykket tilstand: Der sendes data, og Google modtager et korrekt svar.