Find status for dine kampagner, annoncegrupper og søgeord (Google Ads-mobilapp)

I Google Ads-mobilappen kan du se status for dine kampagner, annoncegrupper og søgeord. Statussen fortæller dig, om dine kampagner, annoncegrupper og søgeord kører som forventet. Ud fra statussen kan du afgøre, om der er problemer, som kan påvirke effektiviteten, og hvis det er tilfældet, hvilke skridt du skal tage for at løse problemet.

Du kan finde status for din kampagne, din annoncegruppe eller dit søgeord et af følgende steder i appen:

• Kolonnen "Status" i tabellen Kampagne, Annoncegruppe, Annonce eller Søgeord
  • Oversigtssiden for en kampagne eller en annoncegruppe
  • Redigeringssiden for en kampagne, en annoncegruppe, en annonce eller et søgeord

Hvis statussen er understreget, eller der er en boks rundt om den, skal du bare trykke på statussen for at få yderligere oplysninger.

Få flere oplysninger om kampagnestatus, annoncegruppestatus, annoncestatus og søgeordsstatus.