Afegir, editar o suprimir ressenyes i puntuacions de Google Maps

A Google Maps, podeu escriure ressenyes dels llocs que visiteu. També podeu deixar informació o publicar actualitzacions de fotos o vídeos sobre un lloc concret, com ara si és tranquil i romàntic, o si està en obres.

Important: per mantenir fora de Google Maps els usuaris que infringeixen les polítiques, moderem les ressenyes dels usuaris i el contingut relacionat. Les infraccions que trobem estan subjectes a revisió i supressió.
Obteniu més informació sobre la política de contingut generat per l'usuari de Google Maps i sobre els comportaments i el contingut prohibits i restringits.

Consell: les ressenyes i opinions són voluntàries, és a dir, no paguem els ressenyadors perquè afegeixin ressenyes a Google Maps.

Sobre la informació pública

Totes les ressenyes són públiques i tothom pot trobar el que afegiu. No podeu afegir ressenyes anònimes.

La resta d'usuaris també poden trobar aquesta informació quan escriviu una ressenya:

Consell: si sou Local Guide, podeu obtenir punts quan afegiu fotos i vídeos a Google Maps. Obteniu informació sobre com podeu proporcionar ressenyes i fotos d'alta qualitat.

Afegir una puntuació o una ressenya

Per ajudar-vos a compartir una experiència o ajudar altres persones a triar o a prendre una decisió més informada, podeu afegir puntuacions o ressenyes.

Abans d'afegir una puntuació o una ressenya, assegureu-vos que compliu la política de continguts. És possible que se suprimeixin ressenyes i puntuacions d'una pàgina. En la majoria dels casos, se suprimeixen a causa d'infraccions de les polítiques (per exemple, per la difusió de contingut brossa o inadequat).

No restablim les ressenyes que s'han suprimit per infraccions de les polítiques. Aquestes mesures de supressió ajuden a garantir que les ressenyes de les propietats de Google siguin rellevants, útils i fiables. Obteniu informació sobre el contingut prohibit i restringit a les ressenyes.

1. A l'ordinador, inicieu la sessió a Google Maps.
  2. Cerqueu un lloc.

"Googleplex" is typed in the search bar on Google Maps. A list of results is displayed below.

1. A l'esquerra, desplaceu-vos cap avall i feu clic a Escriu una ressenya.
In Google Maps, a review summary of a Googleplex location is displayed in the left sidebar. It shows the average review ratings, review highlights, a button that says "Write a review," and a list of all reviews.
  1. Per puntuar el lloc, feu clic a les estrelles. També podeu escriure una ressenya.

In Google Maps, a pop-up window displays a form to write a review for Googleplex. There are 5 stars selected for the rating, a text field to write review details, and a button with a camera to upload photos. At the bottom of the pop-up window, there is a "Cancel" button and a "Post" button.

La vostra ressenya es mostrarà a Google Maps fins que la retireu. Un cop publicada, podeu editar-la o bé canviar-ne la puntuació i les fotos que hi heu inclòs.

Cercar i compartir les vostres ressenyes

1. A l'ordinador, obriu Google Maps.
  2. A la part superior esquerra, feu clic a Menú Menú.
  3. Feu clic a Les meves contribucions.
  4. Per compartir una ressenya, toqueu Comparteix Comparteix a la part inferior de la ressenya.

Editar o suprimir una ressenya pròpia

Troba les meves ressenyes

1. A l'ordinador, obriu Google Maps.
  2. A la part superior esquerra, feu clic a Menú Menú.
  3. Feu clic a Les meves contribucions i després Ressenyes.
  4. Al costat de la ressenya que voleu editar o suprimir, feu clic a Més Més.
  5. Seleccioneu Edita la ressenya o Suprimeix la ressenya i seguiu els passos en pantalla.

Llegir ressenyes d'altres persones i reaccionar-hi

Llegir les ressenyes d'altres usuaris

Les ressenyes i puntuacions que trobeu a Google Maps les han afegit altres usuaris.

Consell: la data de la ressenya correspon a la seva data de publicació.

1. A l'ordinador, obriu Google Maps.
  2. Cerqueu un lloc.
  3. A sota del nom del lloc, podeu trobar una puntuació.
  4. Per llegir les ressenyes, feu clic al nombre de ressenyes que hi ha a la dreta de la puntuació.

Per llegir les ressenyes en un altre idioma:

1. Al Compte de Google, aneu a la configuració d'idiomes.
  2. A la dreta, feu clic a Edita Edita i seleccioneu un idioma.
  3. Torneu a carregar Google Maps i consulteu la ressenya de nou.

Respondre a una ressenya sobre la vostra empresa

Quan obriu el perfil d'empresa a Google Maps des d'un ordinador, podeu respondre a ressenyes individuals.

Consell: per respondre a les ressenyes, heu de verificar el perfil d'empresa.

Per respondre a les ressenyes del perfil d'empresa a Google Maps:

1. A l'ordinador, obriu Google Maps.
  2. Introduïu el nom de l'empresa. A continuació, feu clic a Cerca Cerca o premeu Retorn.
  3. Al perfil d'empresa, desplaceu-vos fins a "Ressenyes".
  4. Per respondre a una ressenya, feu clic a Respon.

Marcar una ressenya com a útil

1. A l'ordinador, obriu Google Maps.
  2. Cerqueu un lloc.
  3. A sota del nom del lloc, feu clic al nombre de ressenyes.
  4. Per marcar una ressenya com a útil, feu clic a És útil . L'autor rebrà una notificació, però no hi figurarà ni el vostre nom ni la vostra informació. Es mostra el nombre total de vots que han marcat la ressenya com a útil.

Consells:

• Per suprimir el vot, torneu a tocar la icona.
  • Si la ressenya és il·legal o infringeix la política de Google, podeu informar-ne.

Informar d'una ressenya

No podeu contactar amb els usuaris que hagin escrit ressenyes inadequades, però podeu sol·licitar a Google que les suprimeixi. Les ressenyes es retiren si altres usuaris les etiqueten com a poc precises o si no compleixen les polítiques de ressenyes de Google.

1. A l'ordinador, obriu Google Maps.
  2. Cerqueu la ressenya que infringeix les polítiques de ressenyes de Google.
  3. Al costat de la ressenya, feu clic a Més Més i després Marca com a inadequada.
  4. Seleccioneu el motiu pel qual voleu informar de la ressenya.

Consell: si sou propietari d'una empresa, podeu sol·licitar que se suprimeixin les ressenyes del vostre perfil d'empresa a Google.