Se planløsninger i innendørskart

I Google Maps-appen kan du se på og navigere inni steder som for eksempel kjøpesentre og flyplasser.

Slik finner eller søker du etter innendørskart:

1. Åpne Google Maps på datamaskinen din.
  2. Søk etter et sted som har innendørskart.
  3. Zoom inn i kartet og klikk på en bygning eller et sted for å se planløsningen.
  4. Velg nivå og etasje nederst til høyre.

Tips: Hvis du vil finne ut mer om et sted i bygningen, klikker du på dette stedet på kartet.

Søk i innendørskart

For å kunne søke i et innendørskart må du først zoome helt inn på bygningen med innendørskartet. Du søker på samme måte som ellers i Google Maps.

Oppdater nåværende planløsninger

For å oppdatere de nåværende planløsningene dine, kontakt oss på følgende e-postadresser:

Fjern informasjon om planløsninger fra en Google-konto

Du kan fjerne planløsninger og informasjon fra gjennomganger fra Google-kontoen din. Etter at du har opphevet tilknytningen til informasjonen, kan informasjonen bli liggende hos Google. Planløsningen og informasjonen fra gjennomgangene er imidlertid ikke lenger knyttet til Google-kontoen din og kan ikke brukes til å identifisere deg.

For å fjerne informasjon fra Google-kontoen din, kontakt oss på følgende e-postadresser:

Merk: Når tilknytningen for kontoen din er fjernet, får du ikke lenger se planløsningene du har lastet opp. Planløsninger du har lastet opp, men ikke sendt inn ennå, fjernes også.

Rapportér et problem

Hvis du eier en bygning og ønsker å rapportere et problem med en planløsning eller informasjon om en bygning som ikke er offentlig, som for eksempel en privatbolig, kan du rapportere et dataproblem. Hvis du ønsker at et innendørskart skal fjernes, inkluderer du «indoor takedown» i beskrivelsen av problemet.

Hvis henvendelsen din gjelder forbudt innhold, kan du i stedet be oss om å fjerne innholdet fra Google.

Merk: «Rapportér et problem»-funksjonen er ikke tilgjengelig i alle land.