Pohjapiirrosten tarkastelu sisätilakarttojen avulla

Google Maps ‑sovelluksen avulla voit tarkastella muun muassa lentoasemien ja ostoskeskusten kaltaisten paikkojen sisätiloja ja navigoida niissä.

Voit hakea sisätilakarttaa noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Avaa Google Maps tietokoneellasi.
  2. Hae paikkaa, josta on saatavilla sisätilakarttoja.
  3. Näet pohjapiirroksen lähentämällä karttaa ja klikkaamalla rakennusta tai paikkaa.
  4. Valitse oikeasta alakulmasta tasot tai kerrokset.

Vinkki: Saat lisätietoja rakennuksessa olevasta paikasta klikkaamalla haluamaasi paikkaa kartalla.

Hakeminen sisätilakartoista

Kun haluat tehdä haun sisätilakartasta, varmista, että olet lähentänyt rakennukseen, josta on saatavilla sisätilakartta. Haku toimii täysin samalla tavalla kuin muuallakin Google Mapsissa.

Nykyisten pohjapiirrosten päivittäminen

Voit päivittää nykyiset pohjapiirroksesi lähettämällä meille sähköpostia johonkin seuraavista osoitteista:

Pohjapiirrostietojen poistaminen Google‑tililtä

Voit poistaa pohjapiirroksia tai kävelytietoja Google-tililtäsi. Vaikka poistaisit tietojen ja tilisi välisen yhteyden, Googlella saattaa silti olla pohjapiirroksesi ja kävelytietosi. Ne eivät kuitenkaan ole kytköksissä Google-tiliisi, eikä niitä käytetä henkilöllisyytesi tunnistamiseen.

Jos haluat poistaa tietoja Google-tililtäsi, lähetä meille sähköpostia johonkin seuraavista osoitteista:

Huom. Kun olet poistanut tietojen ja tilisi välisen yhteyden, et voi enää nähdä lataamiasi pohjapiirroksia. Myös sellaiset ladatut pohjapiirrokset poistetaan, joita ei ole lähetetty.

Ongelmasta ilmoittaminen

Jos olet rakennuksen omistaja ja haluat tehdä ilmoituksen pohjapiirrokseen tai muuhun kuin julkisrakennukseen (esim. yksityisasuntoon) liittyvästä ongelmasta, lähetä tieto-ongelmailmoitus. Jos haluat pyytää sisätilakartan poistamista, kirjoita ongelman kuvaukseen "sisätilakartan poistaminen".

Jos huomaat kiellettyä sisältöä, voit pyytää sen poistamista Googlesta.

Huom. Ilmoita ongelmasta ‑ominaisuus ei ole käytettävissä kaikissa maissa.