Brug indendørskort til at se plantegninger

Du kan se og navigere indendørs på steder som indkøbscentre og lufthavne ved hjælp af Google Maps-appen.

Sådan finder du et indendørskort:

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Søg efter et sted, der har indendørskort.
  3. Zoom ind på kortet, og klik på en bygning eller et sted for at se plantegningen.
  4. Vælg mellem niveauer og etager i nederste højre hjørne.

Tip! Få flere oplysninger om et sted i bygningen ved at klikke på stedet på kortet.

Søg på indendørskort

Hvis du vil søge på et indendørskort, skal du sikre dig, at du er zoomet helt ind på den aktuelle bygning. Søgning fungerer på samme måde som i det øvrige Google Maps.

Opdater eksisterende plantegninger

Hvis du vil opdatere dine eksisterende plantegninger, skal du kontakte os på:

Fjern oplysninger om plantegninger fra din Google-konto

Du har mulighed for at fjerne plantegninger og gennemgangsoplysninger fra din Google-konto. Selvom du fjerner oplysningerne, beholder Google muligvis stadig såvel plantegninger som gennemgangsoplysninger, men de vil ikke længere være tilknyttet din Google-konto, og de kan ikke anvendes til at identificere dig.

Hvis du vil fjerne oplysninger fra din Google-konto, skal du kontakte os på:

Bemærk! Når tilknytningen er fjernet for din konto, kan du ikke se de plantegninger, som du har uploadet. Hvis du har uploadet plantegninger, der ikke er indsendt, fjernes disse også.

Rapportér et problem

Rapportér et dataproblem, hvis du er bygningsejer og har et problem med en plantegning eller en ikke-offentlig bygning som f.eks. en privatbolig. Benyt ordene "indoor takedown" i beskrivelsen af problemet, hvis du vil anmode om at få fjernet et indendørskort.

Anmod om at få det fjernet fra Google, hvis du opdager forbudt indhold.

Bemærk! Funktionen "Rapportér et problem" er ikke tilgængelig i alle lande.