Hae reittiohjeet

Katso video reittiohjeiden hakemisesta.

Reittiohjeiden hakeminen tiettyyn sijaintiin Google Maps -mobiililaitteille -sovelluksella

1. Avaa karttanäkymä.

2. Valitse Valikko > Reittiohjeet.
    TAI
    Kosketa tiettyä sijaintia, hakutulosta, kaveria tai paikkaa kartalla. Valitse sitten Hae reittiohjeet.

3. Valitse lähtösijaintisi ja määränpääsi. Aloitusosoitteesi käyttää oletuksena Oma sijainti -ominaisuutta hakeakseen reittiohjeet nykyisestä sijainnistasi. Voit antaa fyysisen osoitteen tai hakea sijaintia, yhteystietoa, aiempaa kyselyä tai tähdellä merkittyä paikkaa.

4. Valitse liikenneväline. Alueestasi riippuen voit valita ajo-, reitti-, pyöräily- tai julkisen liikenteen reittiohjeet. Näet reittisi kartalla koskettamalla Hae reittiohjeet.
    TAI
    Valitse navigointi navigointi-kuvake käynnistääksesi tarkan GPS-navigoinnin (beta) (jos se on saatavilla alueellasi ja valitsemallesi liikennevälineelle).

Jos sisätilojen kartat ovat saatavilla paikalla, voit asettaa myös päätepisteen kahdella tavalla:

• napauttamalla tiettyä myymälää tai paikkaa kartalla
  • hakemalla paikallista yritystä ja valitsemalla paikan nimen.