Last opp og analyser filer i Gemini-nettappen

Du kan laste opp dokumenter og regneark til Gemini-nettappen for å få svar, sammendrag og innsikt om innholdet.

Tilgjengelighet

Last opp filer

Viktig: Foreløpig kan du ikke laste opp bilder og filer i samme forespørsel. Se hvordan du laster opp bilder i Gemini-apper.

1. Gå til gemini.google.com på en datamaskin.
  2. Skriv inn et spørsmål eller en forespørsel i tekstfeltet nederst.
  3. Klikk på Legg til filer .
  4. Klikk på Send inn .

Støttede filer

Viktig: Opptil 10 filer kan lastes opp om gangen, og hver fil kan være på opptil 100 MB.
  • rene tekstfiler: TXT
  • dokumentfiler: DOCX, PDF, RTF
  • dokumenter som er opprettet i Google Dokumenter
  • filer med tabelldata: CSV, TSV
  • regnearkfiler: XLSX
  • regneark som er opprettet i Google Regneark

Finn ut mer om filer du laster opp

Opprett et diagram basert på dataene dine

Du kan be Gemini-nettappen om å opprette et diagram basert på regnearkene du har lastet opp, zoome inn for å utforske diagrammet og tilpasse det etter behovene dine.

Tilpass et diagram

1. Under diagrammet, klikk på Rediger
  2. Velg hvordan du vil at diagrammet skal endres. Du kan for eksempel redigere ting som diagramtypen og -etikettene.
  3. Klikk på Oppdater.

Finn ut hvordan du kan endre svar, eksportere svar og dele chatter fra Gemini-apper.