Upload og analysér filer i Gemini-webappen

Du kan uploade dokumenter og regneark til Gemini-webappen for at få svar om, oversigter over og indblik i dit indhold.

Tilgængelighed

Upload filer

Vigtigt! I øjeblikket kan du ikke uploade billeder og filer i samme prompt. Se, hvordan du uploader et billede i Gemini-apps.

1. Gå til gemini.google.com på din computer.
  2. Angiv dit spørgsmål eller din prompt i tekstfeltet nederst på siden.
  3. Klik på Tilføj filer .
  4. Klik på Send .

Understøttede filer

Vigtigt! Der kan oploades op til 10 filer ad gangen, og hver fil må have en størrelse på op til 100 MB.
  • Almindelige tekstfiler: TXT
  • Dokumentfiler: DOCX, PDF, RTF
  • Dokumenter, der er oprettet i Google Docs
  • Tabeldatafiler: CSV, TSV
  • Regnearksfiler: XLSX
  • Regneark, der er oprettet i Google Sheets

Få flere oplysninger om de filer, du uploader

Opret et diagram ud fra dine data

Du kan få Gemini-webappen til at oprette et diagram ud fra dine uploadede regneark, zoome ind på detaljer i diagrammet og tilpasse det til dine behov.

Tilpas et diagram

1. Under diagrammet skal du klikke på Rediger
  2. Vælg, hvordan diagrammet skal ændres. Du kan for eksempel redigere diagramtypen og etiketterne.
  3. Klik på Opdater.

Se, hvordan du redigerer svar, eksporterer svar og deler dine chatsamtaler fra Gemini-apps.