Gemini-sovellusten vastaukset: luominen uudelleen ja muokkaaminen

Voit luoda uudelleen Gemini-sovellusten vastausten luonnoksia ja muokata vastauksia. Voit esimerkiksi säätää vastauksen pituutta, yksinkertaistaa kieltä ja muuttaa sävyä.

Vastauksen luominen uudelleen

Tärkeää: Voit luoda uudelleen vain keskustelun uusimman vastauksen.

1. Valitse vastauksen yläpuolelta Katso muita luonnoksia tai Näytä luonnokset.
    • Jos haluat käyttää luonnosta, napauta sitä.
  2. Valitse luonnosten alta Luo luonnokset uudelleen .

Koko vastauksen muokkaaminen

1. Valitse vastauksen alta Muokkaa vastausta .
  2. Valitse, miten haluat vastauksen muuttuvan:
    • Pituuden muuttaminen: Valitse Lyhyempi tai Pidempi .
    • Kielen yksinkertaistaminen: Valitse Yksinkertaisempi .
    • Sävyn muuttaminen: Valitse Rennompi tai Ammattimaisempi .