Reacties van Gemini Apps opnieuw genereren of aanpassen

Je kunt concepten voor de reacties van een Gemini-app opnieuw genereren en deze zelfs aanpassen. Je kunt bijvoorbeeld de lengte aanpassen, de taal vereenvoudigen en de toon van een reactie wijzigen.

Reactie opnieuw genereren

Belangrijk: Je kunt alleen de meest recente reactie in een chat opnieuw genereren.

1. Tik bovenaan de reactie op Andere concepten bekijken of Concepten tonen.
    • Als je in plaats daarvan een bestaand concept wilt gebruiken, tik je erop.
  2. Tik achter de concepten op Concepten opnieuw genereren .

Een volledige reactie aanpassen

1. Tik onder de reactie op Reactie aanpassen .
  2. Kies hoe je de reactie wilt wijzigen:
    • De lengte aanpassen: tik op Korter of Langer .
    • De taal vereenvoudigen: tik op Eenvoudiger .
    • De toon wijzigen: tik op Informeler of Professioneler .