Exportera svar från Gemini-appar

Du kan exportera svar från Gemini-apparna till Google Workspace-appar som Gmail och Google Dokument. Du kan även exportera kod till utvecklarverktyg som Google Colab och Replit.

Obs! Om du exporterar innehåll eller kod från Bard omfattas innehållet av villkoren och policyerna för tjänsten du exporterar till.

Exportera svar till Google Workspace

Obs! Om du är inloggad på ett Google Workspace-konto varierar exportalternativen beroende på tillgänglighet och Workspace-inställningar. Exportalternativen varierar även beroende på Gemini-app.

Exportera ett svar till Google Dokument

Klicka på Dela och exportera under svaret följt av Exportera till Dokument. Då sparas ett nytt dokument i Google Drive.

Exportera ett svar till Gmail

Obs! Den här funktionen är endast tillgänglig om du har ett Gmail-konto.

Klicka på Dela och exportera under svaret följt av Utkast i Gmail. Då skapas ett nytt e-postutkast i Gmail.

Exportera en tabell till Google Kalkylark

Obs! Den här funktionen är endast tillgänglig för svar som innehåller en tabell. Det går inte att exportera tabeller med bilder till Kalkylark.

Klicka på Exportera till Kalkylark nere till höger i tabellen. Då sparas tabellen i ett nytt kalkylark i Google Drive.

Exportera kod

Exportera Python-kod till Google Colab

Obs! Exportera till Google Colab är för närvarande inte tillgängligt för Workspace-konton.

Klicka på Dela och exportera under svaret följt av Exportera till Colab. Då sparas en ny Colab-anteckningsbok i Google Drive.

Exportera kod till Replit
  1. Klicka på Dela och exportera under svaret följt av Exportera till Replit.
  2. Läs redogörelserna.
  3. Välj om du vill fortsätta.
    • Om du vill avbryta klickar du på Nej tack.
    • Om du vill fortsätta klickar du på Jag förstår – öppna Replit. Då skickas din prompt och Gemini-appens svar till Replit. Logga in på Replit-kontot om det behövs.

Programmeringsspråk som stöds

Du kan exportera kod på följande språk till Replit:

• Bash
  • C
  • C#
  • C++
  • CSS
  • Dart
  • Go
  • HTML
  • Java
  • JavaScript
  • Kotlin
  • PHP
  • Python
  • Ruby
  • Rost
  • SQL
  • Swift
  • TypeScript