Reacties van Gemini Apps exporteren

Je kunt reacties van Gemini Apps exporteren naar de Google Workspace-apps zoals Gmail en Google Documenten Je kunt code ook exporteren naar tools voor ontwikkelaars zoals Google Colab en Replit.

Belangrijk: Als je content of code exporteert uit Gemini Apps, zijn de voorwaarden en beleidsregels van de service waarnaar je exporteert van toepassing op die content.

Reacties exporteren naar Google Workspace

Belangrijk: Als je bent ingelogd op een Google Workspace-account, hangen je exportopties af van de beschikbaarheid en Workspace-instellingen. Bovendien verschillen de exportopties per Gemini-app.

Een reactie exporteren naar Google Documenten

Klik onder de reactie op Delen en exporteren en dan Exporteren naar Replit. Een nieuw document wordt dan opgeslagen in Google Drive.

Een reactie exporteren naar Gmail

Belangrijk: Deze functie is alleen beschikbaar als je een Gmail-account hebt.

Klik onder de reactie op Delen en exporteren en dan Concept in Gmail. Er wordt dan een nieuwe conceptmail gemaakt in Gmail.

Een tabel exporteren naar Google Spreadsheets

Belangrijk: Deze functie is alleen beschikbaar voor reacties die een tabel bevatten. Tabellen met afbeeldingen kunnen niet worden geëxporteerd naar Spreadsheets.

Klik rechtsonder in de tabel op Exporteren naar Spreadsheets. De tabel wordt dan opgeslagen in een nieuwe spreadsheet in Google Drive.

Code exporteren

Python-code exporteren naar Google Colab

Belangrijk: Exporteren naar Google Colab is momenteel niet beschikbaar voor Workspace-accounts.

Klik onder de reactie op Delen en exporteren en dan Exporteren naar Colab. Een nieuwe Colab-notebook wordt dan opgeslagen in Google Drive.

Code exporteren naar Replit
  1. Klik onder de reactie op Delen en exporteren en dan Exporteren naar Replit.
  2. Check de kennisgevingen.
  3. Kies of je wilt doorgaan.
    • Annuleren: Klik op Nee, bedankt.
    • Doorgaan: Klik op Ik begrijp het, open Replit. Hiermee worden je prompt en de reacties van de Gemini-app naar Replit gestuurd. Log zo nodig in op je Replit-account.

Ondersteunde programmeertalen

Je kunt code in de volgende talen exporteren naar Replit:

• Bash
  • C
  • C#
  • C++
  • CSS
  • Dart
  • Go
  • HTML
  • Java
  • JavaScript
  • Kotlin
  • PHP
  • Python
  • Ruby
  • Rust
  • SQL
  • Swift
  • TypeScript