Använda mörkt tema i Gemini-apparna

Du kan byta mellan mörkt och ljust tema i Gemini-apparna. Som standard matchar Gemini-appens färgschema det som används på enheten du använder.

Tips! I Gemini-mobilappen kan du byta mellan mörkt och ljust tema när du uppdaterar enhetens temainställningar.

Byta mellan mörkt och ljust tema

När du byter färgschema sparas inställningen till nästa gång du öppnar Gemini-webbappen på samma webbläsare och enhet.

1. Öppna gemini.google.com på din iPhone eller iPad.
  2. Tryck på menyn högst upp följt av Inställningar .
  3. Aktivera eller inaktivera mörkt tema.
På Gemini-fliken i Google-appen

Gemini-mobilappens färgschema matchar det som används på enheten du använder. Så här ändrar du det:

1. Öppna appen Inställningar på din iPhone.
  2. Tryck på Skärm och ljusstyrka.
  3. Välj Ljust eller Mörkt.