Använda mörkt tema i Gemini-apparna

Du kan byta mellan mörkt och ljust tema i Gemini-apparna. Som standard matchar Gemini-appens färgschema det som används på enheten du använder.

Tips! I Gemini-mobilappen kan du byta mellan mörkt och ljust tema när du uppdaterar enhetens temainställningar.

Byta mellan mörkt och ljust tema

1. Öppna gemini.google.com på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på menyn högst upp följt av Inställningar .
  3. Aktivera eller inaktivera mörkt tema.
I Gemini-mobilappar

Gemini-mobilappens färgschema matchar det som används på enheten du använder. Så här ändrar du det:

1. Öppna appen Inställningar på enheten.
  2. Tryck på Tillgänglighet följt av Färg och rörelse.
  3. Aktivera eller inaktivera Mörkt tema.