Administrer og slet din Gemini-appaktivitet

Vigtige oplysninger til brugere med en arbejds- eller skolekonto: Oplysningerne nedenfor er til brugere af Gemini-apps. Hvis du bruger en arbejds- eller skolekonto med en Gemini Business-, Gemini Enterprise- eller Gemini Education-tilføjelse, kan du se, hvordan du administrerer og sletter din aktivitet med Gemini for Google Workspace.

Når Gemini-appaktivitet er aktiveret, gemmer Google din Gemini-appaktivitet på din Google-konto. Du kan til enhver tid gennemgå dine prompter, slette din Gemini-appaktivitet og deaktivere Gemini-appaktivitet ved at gå til Min aktivitet.

Gå til Hjælp til privatliv i Gemini-apps for at få flere oplysninger om dine data i Gemini-apps, og hvordan du kan administrere dem.

Find din Gemini-appaktivitet

1. Gå til gemini.google.com på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst på skærmen skal du trykke på menuen og derefter Aktivitet .

Slet din Gemini-appaktivitet

Vigtigt! Hvis du bruger Gemini i Google Beskeder, kan du se, hvordan du sletter din relaterede Gemini-chat.

1. Gå til gemini.google.com på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst på skærmen skal du trykke på menuen og derefter Aktivitet .
  3. Vælg den Gemini-appaktivitet, du vil slette. Du kan vælge:
    • Al din Gemini-appaktivitet: Oven over din aktivitet skal du trykke på Slet og derefter Altid.
    • Den seneste time eller dag: Oven over din aktivitet skal du trykke på Slet og derefter Seneste time eller Seneste dag.
    • Et bestemt tidsrum: Oven over din aktivitet skal du trykke på Slet og derefter Tilpasset interval.
    • En bestemt dag: Tryk på Slet al aktivitet fra [dag] ud for dagen.
    • En bestemt aktivitet: Tryk på Slet aktivitetselement ud for aktiviteten.

Deaktiver Gemini-appaktivitet

Hvis du er fyldt 18 år, gemmes din Gemini-appaktivitet som standard på din Google-konto.

Sådan deaktiverer du Gemini-appaktivitet:

1. Gå til gemini.google.com på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst på skærmen skal du trykke på menuen og derefter Aktivitet .
  3. Nær skærmens øverste del skal du trykke på Deaktiver og derefter Deaktiver eller Deaktiver, og slet aktivitet.
    • Selv når Gemini-appaktivitet er deaktiveret, gemmes dine samtaler på din konto i op til 72 timer, så Google kan tilbyde tjenesten og behandle eventuel feedback. Denne aktivitet vises ikke i din Gemini-appaktivitet.

Skift indstillinger for automatisk sletning

Gemini-appaktivitet, der er ældre end 18 måneder, slettes som standard automatisk. Du kan deaktivere automatisk sletning eller ændre perioden for automatisk sletning til 3 eller 36 måneder.

1. Gå til gemini.google.com på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst på skærmen skal du trykke på menuen og derefter Aktivitet .
  3. Nær skærmens øverste del skal du trykke på Sletter aktivitet, der er mere end … måneder gammel eller Vælg en indstilling til automatisk sletning.
  4. Vælg, hvor længe din Gemini-appaktivitet skal gemmes (3, 18 eller 36 måneder), eller vælg Undlad at slette aktivitet automatisk.
  5. Tryk på Næste, og følg vejledningen på skærmen.

Sådan slettes din Gemini-appaktivitet på din Google-konto

Hvis du vælger at slette aktivitet manuelt, eller hvis aktivitet slettes automatisk, påbegynder vi straks processen med at fjerne den fra produktet og vores systemer.

Først og fremmest bestræber vi os på at sikre, at aktiviteten ikke længere vises. Derefter påbegynder vi processen med at slette dataene fuldstændigt og på forsvarlig vis fra vores lagersystemer.

Se, hvordan Google hjælper dig med at slette data fra din konto.

Relaterede ressourcer