Feedback sturen of een probleem met Gemini Apps melden

Als je een reactie krijgt die niet klopt of waarvan je denkt dat deze onveilig is, kun je feedback over die reactie geven om dit te melden. Als je een algemeen probleem hebt met Gemini Apps of ons wilt vertellen over je ervaringen, kun je ons dit ook laten weten.

Feedback geven op een reactie

Belangrijk: Gebruikers met een werk- of schoolaccount met de add-on van Gemini voor Google Workspace kunnen geen extra feedback toevoegen of content bijvoegen.

Met jouw feedback kunnen we Gemini Apps nuttiger, nauwkeuriger en veiliger maken.

1. Klik onder de reactie van Gemini Apps op Goede reactie of Slechte reactie .
  2. Je kunt ook een reden selecteren, aanvullende feedback geven en ervoor kiezen de laatste afbeelding die vóór deze reactie is geüpload, niet op te nemen in je feedback.
    • Tip: Je kunt een reden selecteren zodat wij je feedback beter kunnen begrijpen. Als je bijvoorbeeld Slechte reactie selecteert omdat iets onveilig of aanstootgevend is, kun je Aanstootgevend / onveilig selecteren als reden voor je beoordeling.
  3. Als je meer feedback geeft, klik je op Sturen.

Een probleem melden of algemene feedback sturen

Zo meld je een probleem of stuur je algemene feedback over de web-app van Gemini:

1. Ga op je computer naar gemini.google.com.
  2. Klik bovenaan op Help en dan Help.
  3. Klik onderaan het nieuwe deelvenster op Een probleem melden.
  4. Geef je feedback. Je kunt een screenshot toevoegen zodat we het probleem beter kunnen begrijpen.
  5. Klik onderaan op Sturen.
In de nieuwe UI van de web-app van Gemini
  1. Ga op je computer naar gemini.google.com.
  2. Klik onderaan op Help en dan Help.
  3. Klik onderaan het nieuwe deelvenster op Een probleem melden.
  4. Geef je feedback. Je kunt een screenshot toevoegen zodat we het probleem beter kunnen begrijpen.
  5. Klik onderaan op Sturen.

Zo meld je de reactie van een web-app van Gemini om juridische redenen:

1. Klik onder de reactie op Meer en dan Juridisch probleem melden.
  2. Selecteer de reden waarom je content wilt melden.
  3. Volg de instructies op het scherm.

Hoe Google je feedback gebruikt

De feedback, bijbehorende gesprekken en gerelateerde gegevens worden:

• Beoordeeld door speciaal getrainde teams. Beoordeling door een menselijke reviewer is nodig om mogelijke problemen die in de feedback worden genoemd te identificeren, aan te pakken en te melden. In sommige gevallen is dit wettelijk vereist.
  • Gebruikt in overeenstemming met het Privacybeleid van Google. Google gebruikt deze gegevens om producten, services en machinelearning-technologieën van Google te leveren, te verbeteren en te ontwikkelen. Dit wordt uitgebreider uitgelegd in ons Privacybeleid.
    • We gebruiken deze gegevens bijvoorbeeld om Gemini Apps veiliger te maken. Hiermee kunnen we onveilige verzoeken of reacties in de toekomst beter detecteren en voorkomen.
  • Maximaal 3 jaar bewaard. We bewaren beoordeelde feedback, bijbehorende gesprekken en gerelateerde gegevens voor maximaal 3 jaar, losgekoppeld van je Google-account.

Meer informatie in de Gemini Apps Privacy Hub