Så skickar du feedback om Gboard

Om du använder en Android-enhet kan du skicka feedback direkt från Gboard eller via Android-inställningarna.

Skicka feedback med hjälp av kommatecknet på Gboard

1. Öppna en app som det går att skriva i, t.ex. Gmail eller Keep, på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck länge på kommatecknet nere till vänster på tangentbordet. Dra sedan fingret till Inställningar för att öppna Gboard-inställningarna Inställningar.
  3. Tryck på Mer Mer uppe till höger följt av Hjälp och feedback följt av Skicka feedback.

Skicka feedback via Android-inställningarna

1. Öppna Inställningar Inställningar på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på System följt av Språk och inmatning.
  3. Tryck på Hjälp uppe till höger.
  4. Tryck på Skicka feedback längst ned på sidan.