Gboard-palautteen lähettäminen

Jos käytät Android-laitetta, voit lähettää palautetta suoraan Gboardista tai Android-asetusten kautta.

Palautteen lähettäminen Gboardin pilkun avulla

1. Avaa Android-puhelimella tai ‑tabletilla sovellus, jolla voit kirjoittaa, esim. Gmail tai Keep.
  2. Kosketa pitkään näppäimistön vasemman alareunan pilkkua ja vedä sormi kohtaan Asetukset, niin pääset Gboard-asetuksiin Asetukset.
  3. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Ohje ja palaute ja sitten Lähetä palautetta.

Palautteen lähettäminen Android-asetusten kautta

1. Avaa Android-puhelimen tai ‑tabletin Asetukset Asetukset.
  2. Valitse Järjestelmä ja sitten Kielet ja syöttötapa.
  3. Valitse oikeasta yläreunasta Ohje .
  4. Valitse sivun alareunasta Lähetä palautetta.