Sådan sender du feedback om Gboard

Android-brugere kan sende feedback direkte fra Gboard eller via Android-indstillingerne.

Send feedback via kommatasten i Gboard

1. Åbn en app, du kan skrive med, f.eks. Gmail eller Keep, på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Nederst til venstre på tastaturet skal du holde kommatasten nede og derefter trække din finger til Indstillinger for at åbne Gboard-indstillingerne .
  3. Øverst til højre skal du trykke på Mere og derefter Hjælp og feedback og derefter Send feedback.

Send feedback via Android-indstillingerne

1. Åbn Indstillinger Indstillinger på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på System og derefter Sprog og indtastning.
  3. Tryk på Hjælp øverst til højre.
  4. Tryk på Send feedback nederst på siden.