Lisätietoja Gboardin parantamisesta

Voit auttaa parantamaan sanoja, joita Gboard ehdottaa kirjoittaessasi näppäimistöllä tai puhuessasi sille. Syötetty sisältö pysyy laitteellasi, ja federoiduksi oppimiseksi kutsuttu teknologia auttaa Gboardia oppimaan uusia sanoja ja lauseita lähettämättä dataasi Googlelle.

Gboardin oppimat asiat voidaan lähettää Googlen palveluille (ilman kirjoittamaasi sisältöä tai puhe- tai äänitallenteita), missä ne yhdistetään muilta käyttäjiltä opittuihin asioihin oppimismallien parantamiseksi kaikkia varten. Jos tuhannet ihmiset alkavat esimerkiksi mainita uuden popkulttuuri-ilmiön tai sanoa uuden nimen, Gboard voi oppia ehdottamaan sitä.

Gboardin ehdotusten parantaminen

1. Valitse Android-laitteella Asetukset Asetukset.
  2. Valitse Järjestelmä ja sitten Kielet ja syöttötapa.
  3. Valitse Virtuaalinen näppäimistö ja sitten Gboard.
  4. Valitse Lisäasetukset.
  5. Valitse haluamasi asetukset.
    • Personointi: Anna Gboardin parantaa juuri sinulle näytettäviä tuloksia.
    • Gboardin parantaminen: Auta tekemään Gboardista parempi kaikille.
    • Opittujen sanojen ja datan poistaminen: Tyhjennä laitteelta kaikki, mitä Gboard on oppinut sinulta.

Huom. Gboard havaitsee vain, jos puhelinta ei käytetä, sitä ladataan tai se on yhdistetty Wi-Fiin.