Find ud af, hvordan Gboard bliver bedre

Du kan hjælpe med at forbedre Gboards forslag, når du skriver eller indtaler via tastaturet. Det, du skriver eller indtaler, bliver på din enhed, og en teknologi, der kaldes sammenkædet læring, hjælper Gboard med at lære nye ord og sætninger uden at sende dine data til Google.

Det, som Gboard lærer, sendes muligvis til Google-tjenester uden at medtage dine stemme- og lydoptagelser eller det, du har indtastet. Her kombineres det med læring fra andre brugere for at skabe bedre læringsmodeller for dig og alle andre. Hvis tusindvis af brugere f.eks. begynder at angive et nyt populært udtryk eller sige et nyt navn, kan Gboard lære at foreslå det.

Gør Gboards forslag bedre

1. Tryk på Indstillinger Indstillinger på din Android-enhed.
  2. Tryk på System og derefter Sprog og input.
  3. Tryk på Virtuelt tastatur og derefter Gboard.
  4. Tryk på Avanceret.
  5. Vælg dine præferencer.
    • Tilpasning: Lad Gboard forbedre de forslag, du selv får.
    • Gør Gboard bedre: Gør Gboard bedre for alle.
    • Slet lærte ord og data: Fjern alt, hvad Gboard har lært af dig, fra enheden.

Bemærk! Gboard lærer kun, når din telefon ikke er i brug, er tilsluttet opladeren og har Wi-Fi-forbindelse.