Håndskrift på dit tastatur

Du kan angive tekst ved hjælp af håndskrift på tastaturet.

Vigtigt! Håndskrift er ikke tilgængelig på alle sprog.

Aktivér håndskrift

1. Åbn en app, du kan skrive i, f.eks. Gmail eller Keep, på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på et område, hvor du kan angive tekst. Dit tastatur vises nederst på skærmen.
  3. Tryk på menuen Åbn funktioner Åbn funktionsmenuen øverst til venstre på tastaturet.
  4. Tryk på Indstillinger Indstillinger.
    • Hvis du ikke kan se Indstillinger: Tryk på Mere Mere og så Indstillinger Indstillinger.
  5. Tryk på Sprog og så det sprog, du vil bruge.
  6. Stryg til højre, og aktivér layoutet Håndskrift. Hvis du ikke kan se den mulighed, er håndskrift ikke tilgængelig på dit sprog.
  7. Tryk på OK.

Vælg et tastatur til håndskrift

1. Åbn en app, du kan skrive i, f.eks. Gmail eller Keep, på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på et område, hvor du kan angive tekst. Dit tastatur vises nederst på skærmen.
  3. Hold fingeren nede på Globus Globus.
  4. Vælg et tastatur til håndskrift, f.eks. English (US) Handwriting. Dit tastatur bliver til et blankt felt, hvor du kan skrive.
  5. Brug en finger eller styluspen til at skrive ord på tastaturet for at angive tekst.

Tip! På de fleste sprog kan Gboard forudsige, hvornår der skal være mellemrum. Hvis der mangler ét, kan du trykke på mellemrumstasten nederst på din skærm.