Escriure a mà al teclat

Pots escriure paraules a mà al teclat per introduir text.

Important: l'escriptura a mà no està disponible per a tots els idiomes.

Activar l'escriptura a mà

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre qualsevol aplicació amb què puguis escriure, com ara Gmail o Keep.
  2. Toca una zona on puguis introduir text. El teclat es mostrarà a la part inferior de la pantalla.
  3. A la part superior esquerra del teclat, toca Obre el menú de funcions Obre el menú de funcions.
  4. Toca Configuració Configuració.
    • Si no veus aquesta opció: toca Més Més i, a continuació, Configuració Configuració.
  5. Toca Idiomes i, a continuació, l'idioma que vols fer servir.
  6. Llisca cap a la dreta i activa la disposició Escriptura a mà. Si no la veus, és perquè l'escriptura a mà no està disponible per al teu idioma.
  7. Toca Fet.

Seleccionar un teclat d'escriptura a mà

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre qualsevol aplicació amb què puguis escriure, com ara Gmail o Keep.
  2. Toca una zona on puguis introduir text. El teclat es mostrarà a la part inferior de la pantalla.
  3. Mantén premut el globus terraqüi Globus terraqüi.
  4. Selecciona un teclat d'escriptura a mà, com ara Escriptura a mà en anglès (EUA). El teclat es convertirà en una zona buida on escriure paraules.
  5. Amb el dit o un llapis òptic, escriu-hi paraules per introduir text.

Consell: en la majoria d'idiomes, Gboard prediu quan necessites un espai. En cas que n'ometi algun, toca la barra espaiadora a la part inferior de la pantalla.