Løs problemer med Gboard

Hvis du har problemer eller bekymringer i forbindelse med beskyttelse af personlige oplysninger med Gboard, kan du prøve at følge denne vejledning.

Gendan Gboard

Skift tilbage til Gboard

Hvis Gboard skifter til et andet tastatur, kan du skifte tilbage.

1. Åbn en app, du kan skrive med, f.eks. Gmail eller Keep, på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på et område, hvor du kan skrive tekst.
  3. Nederst på tastaturet skal du holde globussen Globus nede.
  4. Tryk på Gboard.

Sådan føjer du Gboard til tastaturlisten igen

Når du opdaterer Gboard, kan det nogle gange forsvinde fra din tastaturliste. Sådan tilføjer du det igen:

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på System og så Sprog og indtastning.
  3. Tryk på Virtuelt tastatur og så Administrer tastaturer.
  4. Aktivér Gboard.

Tjek beskyttelsen af dine personlige oplysninger, og fjern ord

Sørg for, at dine oplysninger er sikre

Vi ved, at det, du skriver på din Android-enhed, er privat, så Gboard beskytter dine oplysninger.

Gboard sender følgende til Google

• Dine søgninger sendes til Google for at give dig søgeresultater.
  • Der sendes brugsstatistik, så vi kan se, hvilke funktioner du bruger mest, og så vi kan blive endnu bedre.
  • Hvis du bruger Gboards tale-til-tekst-funktion, sendes indtalingen til transskription hos Google.

Gboard sender ikke følgende til Google

• Alt det, du indtaster, som ikke er søgninger, f.eks. adgangskoder eller chatbeskeder til dine venner.
  • Gemte ord sendes ikke. Du kan til enhver tid slette gemte ord.
Slet gemte ord

Gboard gemmer de ord, du indtaster, for at hjælpe dig med stavning og søgeforslag, der kan være relevante for dig. Disse ord gemmes kun på din enhed. Du kan til enhver tid slette gemte ord.

1. Åbn en app, du kan skrive med, f.eks. Gmail eller Keep, på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på et område, hvor du kan angive tekst.
  3. Tryk på menuen Åbn funktioner Åbn funktionsmenuen øverst til venstre på tastaturet.
  4. Tryk på Mere Mere og så Indstillinger Indstillinger.
  5. Tryk på Ordbog og så Slet lærte ord.
  6. Indtast det angivne nummer for at bekræfte, at du vil slette ordene permanent.
  7. Tryk på OK.