Zoeken op Google en de resultaten verzenden via uw toetsenbord

U kunt vanaf uw mobiele apparaat alles zoeken en delen, zoals restaurants in de buurt, video's en weersverwachtingen.

1. Installeer Gboard op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Open een app waarin u kunt typen, zoals Gmail of Keep.
  3. Tik op een plek waar u tekst kunt invoeren.
  4. Tik linksboven op het toetsenbord op Functiemenu openen en dan.
  5. Tik op Zoeken Zoeken.
  6. Typ uw verzoek in de zoekbalk.
  7. Tik onderaan op Zoeken Zoeken.
  8. Tik onder of naast een zoekresultaat op Delen. Er wordt een link naar de pagina weergegeven in het berichtvak.

Tip: Als er onder het zoekresultaat suggesties worden weergegeven, kunt u op een van de suggesties tikken om de gerelateerde informatie weer te geven.