Googlesta hakeminen ja hakutulosten lähettäminen näppäimistöstä

Voit hakea mobiililaitteella lähellä olevia ravintoloita, videoita, sääennusteita ja muita sisältöjä sekä lähettää niitä muille

1. Asenna Gboard Android-puhelimelle tai ‑tabletille.
  2. Avaa sovellus, jolla voit kirjoittaa, kuten Gmail tai Keep.
  3. Napauta kohtaa, johon voit kirjoittaa tekstiä.
  4. Valitse näppäimistön yläreunasta Avaa ominaisuusvalikko ja sitten.
  5. Valitse Haku Hae.
  6. Kirjoita pyyntösi hakukenttään.
  7. Valitse alareunasta Haku Hae.
  8. Valitse hakutuloksen alapuolelta tai vierestä Jaa. Sivun linkki lisätään viestikenttään.

Vinkki: Jos hakutuloksen alla näkyy ehdotuksia, voit nähdä aiheeseen liittyvät tiedot koskettamalla niitä.