Fer cerques a Google i enviar els resultats des del teclat

Pots cercar i enviar qualsevol contingut des del dispositiu mòbil, com ara restaurants a prop, vídeos i prediccions del temps.

Important: Gboard està disponible per a iPhone i iPad amb iOS 9 o una versió posterior.

1. Instal·la Gboard a l'iPhone o l'iPad.
  2. Obre qualsevol aplicació amb què puguis escriure, com ara Gmail o Keep.
  3. Toca una zona on puguis introduir text.
  4. A la part superior del teclat, toca Google Aplicació Google.
  5. Escriu la sol·licitud a la barra de cerca.
  6. Toca un resultat instantani o Cerca.
  7. Als resultats de la cerca, toca la targeta que vulguis compartir. Al camp de missatge s'afegiran un títol i un enllaç a la pàgina web.
  8. Per enviar una imatge de la targeta, toca el camp de missatge i, a continuació, Enganxa.

Cercar una imatge

1. A l'iPhone o l'iPad, segueix els passos anteriors de l'1 al 5.
  2. A la part inferior de la pantalla, toca Imatge Insereix una imatge.
  3. Toca la imatge que vulguis compartir.
  4. Toca el camp de missatge i, a continuació, Enganxa.