Oversæt, mens du skriver

Du kan oversætte tekst til andre sprog, mens du taster på Gboard.

Bemærk! Nogle af disse trin virker kun i Android 7.0 og nyere. Se, hvordan du tjekker, hvilken Android-version du har.

Se, hvilke sprog der kan oversættes.

1. Installer Gboard på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Åbn en app, du kan skrive med, f.eks. Gmail eller Keep.
  3. Tryk på et område, hvor du kan indtaste tekst.
  4. Tryk på menuen Åbn funktioner Åbn funktionsmenuen øverst på tastaturet.
  5. Tryk på Oversæt Oversæt.
  6. Vælg det sprog, der skal oversættes fra.
  7. Vælg det sprog, der skal oversættes til.
  8. Angiv din tekst. Du får vist en forhåndsvisning, mens du skriver. Du kan trykke på forhåndsvisningen for at se forskellige oversættelser.
  9. Hvis du vil bruge oversættelsen, skal du trykke på Vælg Done.

Tip! Luk vinduet ved at trykke på menuen Luk funktioner Close features menu.