Kääntäminen samalla kuin kirjoitat

Voit kääntää tekstiä toiselle kielelle, kun kirjoitat Gboardilla.

Tärkeää: Gboard on saatavilla iPhoneille ja iPadeille, joissa on iOS 9 tai uudempi.

Katso kääntämistä tukevat kielet.

1. Asenna Gboard iPhonelle tai iPadille.
  2. Avaa sovellus, jolla voit kirjoittaa, kuten Gmail tai Keep.
  3. Kosketa kohtaa, johon voit kirjoittaa tekstiä.
  4. Valitse näppäimistön yläreunasta Avaa ominaisuusvalikko Avaa ominaisuusvalikko.
  5. Valitse Käännä Kääntäjä.
  6. Valitse kieli, josta teksti käännetään.
  7. Valitse kieli, johon teksti käännetään.
  8. Kirjoita tekstiä. Käännöksen esikatselu tulee näkyviin kirjoittamisen aikana. Kosketa esikatselua, niin näet lisää erilaisia käännöksiä.
  9. Napauta Valitse Valitse, niin käännös otetaan käyttöön.
Vinkki: Voit sulkea käännösikkunan valitsemalla Sulje ominaisuusvalikko Takaisin.