Skriv på et annet språk

Du kan bytte tastaturspråk uten å bytte språk på selve mobilenheten.

Viktig: Gboard er tilgjengelig for iPhone og iPad med iOS 9 eller nyere.

Legg til et språk

Når du bruker Gboard, påvirkes ikke språkinnstillingene for iPhone eller iPad.

1. Installer Gboard på iPhone eller iPad.
  2. Åpne en app du kan skrive i, for eksempel Gmail eller Keep.
  3. Trykk på et felt hvor du kan skrive inn tekst.
  4. Trykk og hold på jordklodeikonet Jordklode nederst på tastaturet.
  5. Trykk på Innstillinger Innstillinger og så Språk.
  6. Trykk på Legg til språk.
  7. Trykk på språket du vil slå på.

Bytt mellom språk

1. Åpne en app du kan skrive i, for eksempel Gmail eller Keep, på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på et felt hvor du kan skrive inn tekst.
  3. Trykk og hold på jordklodeikonet Jordklode nederst på tastaturet.
  4. Trykk på språket du vil bruke.

Tilpass tastaturoppsettet

1. Åpne Innstillinger på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Generelt.
  3. Trykk på Tastatur og så Tastaturer.
  4. Legg til eller slå på oppsettet du vil bruke.