Kirjoittaminen toisella kielellä

Voit vaihtaa näppäimistön kielen vaihtamatta mobiililaitteen kieltä.

Tärkeää: Gboard on saatavilla iPhoneille ja iPadeille, joissa on iOS 9 tai uudempi.

Kielen lisääminen

Gboardin käyttö ei vaikuta iPhonen tai iPadin kieliasetuksiin.

1. Asenna Gboard iPhonelle tai iPadille.
  2. Avaa sovellus, jolla voit kirjoittaa, kuten Gmail tai Keep.
  3. Napauta kohtaa, johon voit kirjoittaa tekstiä.
  4. Kosketa pitkään näppäimistön alareunassa olevaa Maapallo-kuvaketta Globe.
  5. Valitse Asetukset Asetukset ja sitten Kielet.
  6. Valitse Lisää kieli.
  7. Valitse kieli, jonka haluat ottaa käyttöön.

Kielen vaihtaminen

1. Avaa iPhonella tai iPadilla sovellus, jolla voit kirjoittaa, esim. Gmail tai Keep.
  2. Napauta kohtaa, johon voit kirjoittaa tekstiä.
  3. Kosketa pitkään näppäimistön alareunassa olevaa Maapallo-kuvaketta Globe.
  4. Valitse kieli, jota haluat käyttää.

Näppäimistöasettelun muuttaminen

1. Avaa iPhonen tai iPadin Asetukset.
  2. Valitse Yleiset.
  3. Valitse Näppäimistö ja sitten Näppäimistöt.
  4. Lisää haluamasi asettelu tai laita se päälle.