Kirjoittaminen toisella kielellä

Voit vaihtaa näppäimistön kielen vaihtamatta mobiililaitteen kieltä.

Huom. Osa näistä vaiheista koskee vain Android 7.0:aa tai uudempaa versiota. Näin voit tarkistaa laitteesi Android-version.

Kielen lisääminen Gboardisssa

Kielen vaihtaminen Gboardissa ei vaikuta Android-laitteen kieliasetuksiin.

1. Asenna Gboard Android-puhelimelle tai ‑tabletille.
  2. Avaa sovellus, jolla voit kirjoittaa, kuten Gmail tai Keep.
  3. Napauta kohtaa, johon voit kirjoittaa tekstiä.
  4. Valitse näppäimistön yläreunasta Avaa ominaisuusvalikko Avaa ominaisuusvalikko.
  5. Valitse Lisää Lisää ja sitten Asetukset Asetukset.
  6. Valitse Kielet ja sitten Lisää näppäimistö.
  7. Valitse kieli, jonka haluat ottaa käyttöön.
  8. Valitse haluamasi asettelu.
  9. Valitse Valmis.

Kielen lisääminen Gboardissa Android-asetusten kautta

1. Avaa Asetukset-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse Järjestelmä ja sitten Kielet ja syöttötapa.
  3. Valitse Näppäimistöt-kohdasta Virtuaalinen näppäimistö.
  4. Valitse Gboard ja sitten Kielet.
  5. Valitse kieli.
  6. Ota haluamasi asettelu käyttöön.
  7. Valitse Valmis.

Kielen vaihtaminen Gboardissa

1. Avaa Android-puhelimella tai ‑tabletilla sovellus, jolla voit kirjoittaa, kuten Gmail tai Keep.
  2. Napauta kohtaa, johon voit kirjoittaa tekstiä.
  3. Kosketa pitkään välilyöntiä vaihtaaksesi kieltä.

Kielen vaihtaminen kielenvaihtonäppäimellä

1. Avaa Android-puhelimella tai ‑tabletilla sovellus, jolla voit kirjoittaa, kuten Gmail tai Keep.
  2. Napauta kohtaa, johon voit kirjoittaa tekstiä.
  3. Kosketa pitkään näppäimistön vasemman alareunan pilkkua ja vedä sormi kohtaan Asetukset Asetukset, niin pääset Gboardin asetuksiin
  4. Valitse Valinnat.
  5. Napauta Näytä kieli ‑vaihtonäppäintä Globe.

Vinkki: Jos Näytä kieli ‑vaihtonäppäin on harmaa, poista käytöstä Näytä emojien vaihtonäppäin Emoji.

Lähetä palautetta tiimillemme, jos tarvitset edelleen apua.