Skriva på ett annat språk

Du kan ändra tangentbordsspråk utan att byta språkinställning på enheten.

Viktigt! Gboard är tillgängligt för iPhone och iPad med iOS 9 eller senare.

Lägga till ett språk

Språkinställningarna på iPhone eller iPad påverkas inte av att du använder Gboard.

1. Installera Gboard på en iPhone eller iPad.
  2. Öppna en app som det går att skriva i, t.ex. Gmail eller Keep.
  3. Tryck någonstans där det går att skriva.
  4. Tryck länge på jordgloben Jordglob längst ned på tangentbordet.
  5. Tryck på Inställningar Inställningar följt av Språk.
  6. Tryck på Lägg till språk.
  7. Tryck på det språk du vill aktivera.

Byta språk

1. Öppna en app som det går att skriva i, t.ex. Gmail eller Keep, på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck någonstans där det går att skriva.
  3. Tryck länge på jordgloben Jordglob längst ned på tangentbordet.
  4. Tryck på det språk du vill använda.

Anpassa tangentbordets layout

1. Öppna inställningarna på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Allmänt.
  3. Tryck på Tangentbord följt av Tangentbord.
  4. Lägg till eller aktivera den layout du vill använda.