Få forslag til ord, og ret fejl

Du kan bruge forslag til at skrive hurtigere.

Bemærk! Nogle af disse trin virker kun i Android 7.0 og nyere. Se, hvordan du tjekker, hvilken Android-version du har.

Bemærk! Forslag tilbydes kun på understøttede sprog. Find ud af, om dit sprog understøttes.

1. Installer Gboard på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Åbn en app, du kan skrive med, f.eks. Gmail eller Keep.
  3. Tryk på et område, hvor du kan skrive tekst.
  4. Skriv et ord. Forslag vises øverst på tastaturet:
    • Hvis du ser et ord, du vil bruge, kan du trykke på det.
    • Hvis du ikke kan lide et foreslået ord, kan du holde ordet nede og trække det til papirkurven Papirkurv.

Føj ord til din ordbog

1. Åbn en app, du kan skrive med, f.eks. Gmail eller Keep, på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på et område, hvor du kan indtaste tekst.
  3. Skriv det ord, du vil tilføje.
  4. Tryk på ordet med rød understregning.
  5. Tryk på Føj til ordbog.

Bemærk! Ord med stavefejl kan blive rettet, mens du skriver. Du kan fortryde automatiske rettelser ved at trykke på tilbagetasten Slet.

Skift, hvilken type forslag der vises

Du kan vælge, hvilke typer forslag der skal vises, f.eks. næste ord eller emojis.

1. Åbn en app, du kan skrive med, f.eks. Gmail eller Keep, på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på et område, hvor du kan skrive tekst.
  3. Tryk på menuen Åbn funktioner Åbn funktionsmenuen øverst på tastaturet.
  4. Tryk på Mere Mere og så Indstillinger Indstillinger og så Tekstkorrigering.
  5. Vælg mellem mulighederne.