Ändra tema, ljud eller vibrationer för tangentbordet

Du kan ändra hur Gboard ser ut och låter eller vibrerar.
Viktigt! Om enhetens vibrationsinställningar är avstängda används inte Gboards vibrationsinställning.
Viktigt! Gboard är tillgängligt för iPhone och iPad med iOS 9 eller senare.

Ändra tangentbordets utseende

Du kan ändra tangentbordets tema. Så här ger du Gboard en bakgrund, till exempel ett foto eller en färg:

1. Öppna Gboard-appen Gboard på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Gboard följt av Teman.
  3. Välj ett tema eller ett foto.

Ändra tangentbordets funktioner

1. Installera Gboard på en iPhone eller iPad.
  2. Öppna appen Gboard Gboard.
  3. Tryck på Gboard följt av Tangentbordsinställningar.
  4. Aktivera alternativ, t.ex. Svepskrivning eller Röstinmatning.
Obs! Alla alternativ är aktiverade som standard. Tryck på ett alternativ om du vill inaktivera det.